Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αστυνομικός δολοφόνησε την μνηστή του για να εισπράξει την ασφάλεια ζωής

Ένοχο για την δολοφονία της αρραβωνιαστικιάς του, Leonila Stickney, έκρινε το δικαστήριο τον πρώην επικεφαλής της αστυνομίας της Νότιας Ντακότα, των
ΗΠΑ, Russell Bertram. Ο πρώην αστυνομικός σκότωσε την 26χρονη με το όπλο του, θέλοντας να την εκδικηθεί για την απιστία αλλά και για να εισπράξει τα 900.000 δολάρια της ασφάλειας ζωής της.

Το δικαστήριο που ανέλαβε την υπόθεσή του τον έκρινε ένοχο, παρά τους ισχυρισμούς του ότι επρόκειτο για ατύχημα, καθώς το όπλο του εκπυρσοκρότησε.

Ωστόσο, σύμφωνα με την Daily Mail, από τις έρευνες των Αρχών προέκυψε ότι ήταν δολοφονία με κίνητρο τη ζήλια, καθώς η μνηστή του ήταν έγκυος, μόνο που το παιδί δεν θα μπορούσε να είναι δικό του μιας και ο ίδιος είχε υποβληθεί σε στείρωση. Γνώριζε λοιπόν ότι δεν υπήρχε πιθανότητα το παιδί να είναι δικό του.

Ο 64χρονος Russell Bertram είχε διατελέσει αρχηγός της αστυνομίας του Harrisburg, στη Νότια Ντακότα. Στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι η καραμπίνα του εκπυρσοκρότησε κατά λάθος το 2009, τραυματίζοντας θανάσιμα τη άτυχη κοπέλα στην κοιλιά, επιστρέφοντας από κυνήγι.

Μετά τον θάνατό της ο Bertram παντρεύτηκε τη μικρότερη αδερφή της νεκρής αρραβωνιαστικιάς του, Melissa del Valle ωστόσο μετά τη σύλληψή του η σύζυγός του υπέβαλλε αίτηση διαζυγίου.

Η ποινή του θα απαγγελθεί το Νοέμβριο, όμως το σίγουρο είναι πως θα του επιβληθεί τουλάχιστον ισόβια κάθειρξη ενώ δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο θανατικής ποινής.
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια