Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

"Μέμφομαι λοιπόν ευθέως, τόσο τον αθλητή, όσο και τον .... που παριστάνει τον Εθνικό «προπονητή» της ΥΦΑΑ και του ΑΣΑΕΔ", Επιστολή αναγνώστη

Παραθέτουμε επώνυμη καταγγελία με τίτλο επιλογής: "Η αποτυχημένη  επιλογή του «προπονητή» της ΥΦΑΑ και του ΑΣΑΕΔ στο Παγκόσμιο Στρατιωτικό πρωτάθλημα πάλης του ΣΙΣΜ"…, έχοντας απαλείψει τους υβριστικούς και τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

Αγαπητό «Μπλόκο»,
 Επανέρχομαι με λίγη καθυστέρηση είναι η αλήθεια, μετά το τέλος του Παγκοσμίου Στρατιωτικού πρωταθλήματος ΣΙΣΜ που έγινε στα Σκόπια. Βλέπεις, ήθελα να χωνέψω για τα καλά την παταγώδη αποτυχία του παρεισφρύσαντος αθλητή της Ελευθέρας Πάλης, στην Εθνική ομάδα της…Ελληνορωμαϊκής!

Μέμφομαι λοιπόν ευθέως, τόσο τον αθλητή, όσο και τον ........ που παριστάνει τον Εθνικό «προπονητή», ΔΗΘΕΝ Ολυμπιονίκη (γελάνε μαζί του οι μεταλλιούχοι!!) που δεν έδωσε δικαίωμα συμμετοχής στον πανάξιο και ΑΔΙΚΗΜΕΝΟ Πανελληνιονίκη της Ελληνορωμαϊκής που έπρεπε να συμμετάσχει με την αξία του στους αγώνες με προοπτική μεταλλίου.
Αντ΄ αυτού, στη θέση του περιέλαβε δικό του αθλητή, από το σύλλογό του, προερχόμενο από την… Ελευθέρα Πάλη!

Ο εκλεκτός του «προπονητή», λοιπόν, αποκλείστηκε από τον πρώτο γύρο και κατατάχτηκε δέκατος και καταϊδρωμένος, ανάμεσα σε … δέκα αθλητές!
Ευτυχώς που δεν κατέβηκε να παίξει μόνος του και να καταταγεί…δεύτερος!
Τον αχαρακτήριστο δε, αθλητή, που δέχτηκε να πάρει τη θέση τού άξιου συναδέλφου του, για να ικανοποιήσει κι εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του προπονητή του που δεν αποκλείεται να είναι και δικά του συμφέροντα (έχουν μαζί σύλλογο…), τον εγκαλώ σε δημόσια απολογία.

Αν έχει το θάρρος και δεν κρύβεται πίσω από τον «προπονητή» του…Διότι αυτό που έκανε, κατά το κοινώς λεγόμενο, αποκαλείται και «αντιποίηση αθλητικής αρχής»…
*Ευχαριστώ θερμά το «Μπλόκο» που μου έδωσε την ευκαιρία να δημοσιοποιήσω ορισμένη από τη βρομιά και τη δυσωδία που αποπνέει από τον αθλητισμό των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, με την ελπίδα να μην ξαναγίνουν τέτοια εγκλήματα.


**Όσο για το διοικητή της ΥΦΑΑ της ΕΛ.ΑΣ., που κάλεσε τον αδικημένο αθλητή σε… απολογία ζητώντας του να ανακαλέσει δημόσια  για τα ΔΙΚΑ ΜΟΥ δημοσιεύματα, λυπάμαι ειλικρινά για λογαριασμό του…


Μ΄ εκτίμηση
Κώστας Παναγιωτόπουλος
Μέλος ΕΟΦ Πάλης
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια