Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ιωάννινα: Έπιασε τον κλέφτη στα «πράσα» και εκείνος τον απείλησε με σουγιά

 http://3vita.gr/wp-content/uploads/2016/08/diarrixi.jpg
«Πάγωσε» ένας νεαρός που έπιασε στα πράσα τον κακοποιό που έκλεβε τη μοτοσικλέτα του η οποία ήταν σταθμευμένη στην πόλη των Ιωαννίνων, όταν εκείνος έβγαλε έναν σουγιά,
τον απείλησε με αυτόν και έφυγε σαν κύριος με την κλεμμένη μηχανή! Όμως, δεν κατάφερε να ξεφύγει.

Ο 27χρονος ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας πήγαινε να την παραλάβει, όταν είδε τον  32χρονο δράστη να τη βάζει μπροστά. Αμέσως έτρεξε να τον σταματήσει, αλλά εκείνος τον απείλησε με τον κοφτερό σουγιά και τον ανάγκασε να σταματήσει. Λίγα λεπτά αργότερα, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι τον εγκλώβισαν και του πέρασαν χειροπέδες.

Στις τσέπες του βρέθηκε ο σουγιάς μήκους 0,13 εκατοστών και κατασχέθηκε, ενώ η  κλεμμένη μοτοσικλέτα αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της. Ο 32χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων που του απήγγειλε κατηγορίες για διακεκριμένη κλοπή, απειλή και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

 Χωρίς λόγο, ένας άγνωστος πλησίασε μια λευκή Mercedes που ήταν ακινητοποιημένη σε ένα κόκκινο φανάρι στον Βόλο και απείλησε με έναν σουγιά τον εμβρόντητο οδηγό! Εκείνος βρήκε την ψυχραιμία να κλείσει το αυτόματο παράθυρο, αναγκάζοντας τον δράστη να εγκαταλείψει τα όποια σχέδιά του και να καταφύγει σε μια διπλανή πολυκατοικία. Παρά τις έρευνες των αστυνομικών που ειδοποίησε το παρ' ολίγον θύμα, τα ίχνη του δεν εντοπίστηκαν και αναζητείται.

πηγή: Πρώτο Θέμα

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια