Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ινδία: Έκοψε τη μύτη της γυναίκας του, γιατί δεν του έδωσαν την προίκα που του υποσχέθηκαν


Στην Ινδία η προίκα αποτελεί έθιμο, το οποίο τηρείται ευλαβικά μέχρι και σήμερα. Ο 27χρονος Ινδός Sanjeev Rathore, κατηγορείται ότι έκοψε τη μύτη της γυναίκας του επειδή οι γονείς της δεν είχαν χρήματα για να του δώσουν την προίκα που του είχαν υποσχεθεί όταν παντρεύτηκαν, σύμφωνα με την Daily Mail.

Όπως υποστηρίζει η 25χρονη Kamlesh Rathore, ο σύζυγός της απαιτούσε από τους γονείς της προίκα 50.000 ρουπίων (650 ευρώ) από τότε που παντρεύτηκαν. «Με πίεζε κάθε μέρα για αυτήν την προίκα. Εγώ του απαντούσα συνεχώς ότι ο πατέρας μου είναι πλέον πολύ φτωχός και δεν μπορεί να διαθέσει αυτά τα χρήματα. Εκείνος όμως δεν άκουγε και απειλούσε ότι θα με ακρωτηριάσει εάν δεν πλήρωναν οι δικοί μου», είπε η 25χρονη σε συνέντευξή της στην Daily Mail.

Όπως κατέθεσε και στην αστυνομία, μαγείρευε το μεσημεριανό φαγητό, όταν ξαφνικά ο Sanjeev άρχισε να φωνάζει και να της ζητά ξανά τα χρήματα. Τότε, τα πεθερικά της, την άρπαξαν και την κρατούσαν ακίνητη ενώ ο 27χρονος της έκοβε τη μύτη με ένα μαχαίρι της κουζίνας.

Λίγο αργότερα, ο σύζυγός της και οι γονείς του τράπηκαν σε φυγή, αφήνοντάς την αιμόφυρτη στο πάτωμα της κουζίνας.


Πηγή: newsbomb.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια