Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

"Ο κακοήθης δεν ήταν ένας αλλά αρκετοί!!!" Κείμενο του αντιστράτηγου ε.α. Κώστα Μιχαιρίνα

Διαβάζω δηλώσεις Υπουργού, ότι ο τραυματισμός του Διευθυντού της Υποδιέυθυνσης Τροχαίας Αθηνών οφείλεται σε τυχαίο συμβάν και ότι
ένας τυχαία διερχόμενος κακόηθης τον τραυμάτισε. Η υποκρισία έχει και τα όρια.
1.-Θα έπρεπε να γνωρίζει ότι πλησίον των πορειών αναρχικών,οι διερχόμενοι πολιτές προσπαθόυν να απομακρινθούν από φόβο για εμπλοκή τους σε επεισόδια.
2.-Θα έπρεπε να γνωρίζει έαν όχι να τον είχαν πληροφορήση ότι οι Αναρχικοί δρουν ανά ομάδες και ποτέ κατά μονάς, και δεν ξεκόβουν.
3.- Θα έπρεπε να γνωρίζει εάν όχι να είχε ζητήσει να ενημερωθέι για τον σπουδαίο ρόλο της τροχαίας, σε αυτού του είδους της πορείες και για το χόμπι των Αναρχικών να πυρπολούν και να προκαλούν φθορές σε διερχόμενα και σταθμευμένα αυτοκίνητα.
Το τελευταίο λύπον έκανε ο Διευθυντής, ήταν στην πρώτη γραμμή για να διακόψει την κυκλοφορία στην Εμμανούηλ Μπενάκη των οχημάτων που έστριβαν από την Σταδίου, ενώ οι Αναρχικόι έστριβαν δεξία από Πανεπιστημίου προς Μπενάκη για την Πλατεία τους.
´Αρα ο κακοήθης δεν ήταν ένας αλλά αρκετοί!!!!!!!!


το ιδιαίτερης ερμηνευτικής και αξιολογικής σημασίας- κρίσης κείμενο του αντιστράτηγου ε.α. Κώστα Μιχαιρίνα, αναρτήθηκε στο facebook 
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια