Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δίχρονο το "έσκασε" από βρεφονηπιακό σταθμό - Πώς βρέθηκε

Με ένα απίστευτο περιστατικό ήραθν αντιμέτωποι το πρωί οι αστυνομικοί του τμήματος Αμαρουσίου. Λίγο μετά τις εννέα και μισή μία γυναίκα πέρασε το κατώφλι του κτιρίου με ένα
παιδί, ηλικίας δύο ετών. Όπως είπε στους αστυνομικούς η γυναίκα, είδε το δίχρονο παιδάκι να περιφέρεται μόνο του στους δρόμους της Νέας Φιλοθέης και αποφάσισε να το πάει στο τμήμα, αφού δεν κατάφερε να εντοπίσει κάποιον από την οικογένειά του εκεί.
Οι αστυνομικοί κατά την έρευνά τους είδαν ότι το δίχρονο το είχε "σκάσει" από έναν βρεφονηπιακό σταθμό, την ώρα του διαλείμματος, από την αυλή, και η γυναίκα το εντόπισε σε απόσταση τριών οικοδομικών τετραγώνων μακριά, περίπου 150 μέτρα.
Ενημέρωσαν άμεσα την οικογένεια τού μικρού παιδιού, η μητέρα πήγε στο τμήμα και παρέλαβε το παιδί της, αλλά δήλωσε ότι δεν επιθυμεί τη δίωξη του ιδιωτικού βρεφονηπιακού σταθμού.
Από την Υποδιεύθυνση Ανηλικών, στελέχη της οποία χειρίζονται πλέον την υπόθεση, ενημερώθηκε η εισαγγελία και -σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr- είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα κινηθεί η αυτεπάγγελτη διαδικασία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια