Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Παιχνίδια πολιτικής και καριέρας στις πλάτες των αστυνομικών... Κείμενο αστυνομικού

Κάλεσμα για παρουσία, συμμετοχή, δράση,στη διαμαρτυρία ένστολων.
Παρασκευή 9-9 -2016,ώρα 18.00
Αγαλμα
Βενιζέλου,Θεσσαλονίκη.

Καλούμε τους συναδέλφους να προχωρήσουν σε μία νέα σχέση με τον ένστολο συνδικαλισμό,με συμμετοχή στις δράσεις του, τα παιχνίδια πολιτικής και καριέρας στις πλάτες μας συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό αλλά πιστοί στις αρχές μάς και με αξιοπρέπεια, οφείλουμε να αντιδράσουμε.
Αποτελεί μονόδρομο γιά το συνδικαλιστικό κίνημα η αντίδραση του στα χτυπήματα κάτω απο τη μέση που δέχονται οι ένστολοι λειτουργοί του κράτους άλλη μια φορά, καθόσον έρχονται δυσμενείς μισθολογικές, εργασιακές και ασφαλιστικές αλλαγές, από ένα πολιτικο συστήμα που μοιάζει να αποσυντίθεται με άγνωστες ακόμα συνέπειες.
 

Για τους εκλεγμένους συνδικαλιστές συναδέλφους θα πρέπει να αποτελεί αυτοσκοπό , η υπηρέτηση ενός συνδικαλισμού μαζικού,παρεμβατικου δίπλα στον συνάδελφο ,δίπλα στις υπηρεσίες που εκτελεί, δίπλα στα προβλήματα που αντιμετωπίζει.
 

Οσο για εκείνους τους συνδικαλιστές συναδέλφους εκλεγμένους στην Ομοσπονδία, που διακατέχονται απο την πλάνη οτί χωρούν παραταξιακες και προσωπικές πολιτικές στην λειτουργία της ,οτί η λειτουργία της Ομοσπονδίας είναι το ίδιο όπως η λειτουργία μίας ένωσης νομού, εκθέτουν πρώτιστα τους εαυτούς τους και στη συνέχεια το συνδικαλιστικό κίνημα και ευχομαστε σύντομα να λήξει η πλάνη τους,προς όφελος όλων.
 

Για τους συναδέλφους μας που θα καταφτάσουν απο την μία άκρη της χώρας έως την άλλη στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας ,τους υποδεχόμαστε με αφιέρωση της παρακάτω "έμπνευσης " απο τον ποιητή μας Γιάννη Ρίτσο :

Τέσσερα μπλέ γράμματα ( ΕΛ.ΑΣ. )
ταπεινή υπογραφή του Σώματος μας
στις Λεωφόρους του Καθήκοντος .


Ευθυμιάδης Πασχάλης
Υπ.Δυτ.Τομέα Ε.Α.Υ.Θ.
Αντιπρόσωπος θεσ-νικης Π.Ο.ΑΣ.Υ.
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια