Φωτογραφίες από τη μεγάλη κινητοποίηση της Θεσσαλονίκης

Διαβάστε την ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης για την μεγάλη κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε χθες

Πραγματοποιήσαμε χθες, ένστολη διαμαρτυρία έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για 10 και πλέον ώρες ώστε να αναδείξουμε  τα σοβαρά και χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά στις αστυνομικές υπηρεσίες της Γ.Α.Δ.Θ. .
Οι ελλείψεις σε έμψυχο δυναμικό, σε υλικοτεχνική υποδομή, η απουσία κανόνων υγιεινής και ασφάλειας, η διακοπή της εκπαίδευσης μας καθώς και η επικείμενη αναδιάρθρωση που αναμένεται να υλοποιηθεί με μηδενικά κονδύλια είναι τα κύρια προβλήματα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε στην υπηρεσιακή μας καθημερινότητα.
Κατά την διάρκεια της διαμαρτυρίας μοιράστηκαν φυλλάδια στους πολίτες της πόλης ώστε να ενημερωθούν και αυτοί για τα  προβλήματα και τις ελλείψεις, τα οποία έχουν αντίκτυπο στην αστυνόμευση της Θεσσαλονίκης.
Καλούμε την Πολιτεία και όλους τους αρμόδιους φορείς να σκύψουν πάνω από τα προβλήματά μας και να δώσουν ουσιαστικές λύσεις .Το αγαθό της ασφάλειας δεν επιδέχεται περικοπές.
Την διαμαρτυρία τίμησε με την παρουσία του ο Βουλευτής Ά Θεσσαλονίκης της Ένωσης Κεντρώων κ. ΣΑΡΙΔΗΣ Ιωάννης, ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος καθώς και μέλη του Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΣ.Υ. και της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. .
Συνάδελφοι,
Η χθεσινή διαμαρτυρία ήταν η απαρχή μίας σειράς κινητοποιήσεων που θα πραγματοποιήσει η Ένωση ώστε να προστατεύσει τα συμφέροντα των μελών της.
Διαμαρτύρομαι- Συμμετέχω- Διεκδικώ
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
 
Ο Πρόεδρος
 ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος
Ο Γεν. Γραμματέας
ΚΑΛΕΥΡΑΣ Αλέξανδρος