Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Επιτέλους!!! Αξιοποίηση ανταλλακτικών των μη λειτουργικών οχημάτων της ΕΛ.ΑΣ.

Με στόχο τον εκσυγχρονισμό των διαδικασιών , την μείωση της γραφειοκρατίας αλλά και των δαπανών που απιτούνται για την προμήθεια ανταλλακτικών για επισκευή - συντήρηση των Υπηρεσιακών οχημάτων της ΕΛ.ΑΣ. και με στόχο την μέγιστη δυνατή αξιοποίηση και συστηματική εκμετάλλευση των εν λόγω ανταλλακτικών – εξαρτημάτων καθώς και την μείωση των δαπανών προμήθειάς τους από 22-09-2016 λειτουργεί εφαρμογή στο POL όπου οι Υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. επιπέδου διεύθυνσης μπορούν να προβαίνουν στην αναζήτηση των αναγκαίων υλικών – εξαρτημάτων πριν από την προμήθειά του από το ελεύθερο εμπόριο και την επισκευή των οχημάτων τους σε ιδιωτικά συνεργεία.

 
   Η εφαρμογή αυτή δίνει την δυνατότητα στις Υπηρεσίες ανά την επικράτεια να αναζητούν εύχρηστα - λειτουργικά ανταλλακτικά και εξαρτήματα από οχήματα πέραν οικονομικής εκμετάλλευσης (ΠΟΕ)  που υπάρχουν στους χώρους της Αμυγδαλέζας και της Νέας Ραιδεστού Θες/νικης έτσι ώστε να αιτηθούν και να τους χορηγηθούν αυτά με αποτέλεσμα να γίνεται συστηματική εκμετάλλευση των ανταλλακτικών από αυτοκίνητα που έως σήμερα εκποιούντο με πολύ χαμηλό τίμημα.
   Η Ένωσή μας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια τόσο στον Δ/ντη της Δ/νσης Τεχνικών Εφαρμογών Α/Δ κ. ΜΠΑΜΠΙΛΗ Απόστολο για την πρωτοβουλία όσο και στους συναδέλφους της ανωτέρω Υπηρεσίας που εργάστηκαν για την επίτευξη του ανωτέρου στόχου και εύχεται τέτοιες ενέργειες να συνεχιστούν και να βρουν σύντομα και άλλους μιμητές.
                                                      
 
                                                            
 
 
                Για το Δ.Σ.
                     - Ο -                                                                            - Ο -
                          Πρόεδρος                                                              Γεν. Γραμματέας
 
 
 
                     ΚΟΥΜΠΟΥΛΗΣ Αθανάσιος                                          ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Γεώργιος
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια