Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Καταγγέλλει ξυλοδαρμό από αστυνομικούς, Βίντεο

Ξυλοδαρμό από αστυνομικούς καταγγέλλει ο γνωστός Γιαννιώτης επιχειρηματίας Κώστας Μάντης.Σύμφωνα με όσα ο ίδιος ανέφερε,χθες το βράδυ,δυο αστυνομικοί οι
οποίοι επέβαιναν σε αυτοκίνητο με συμβατικές πινακίδες,τον χτύπησαν έξω από τον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στην Καλούτσιανη Ιωαννίνων και αμέσως τράπηκαν σε φυγή!

Στο σημείο έσπευσαν συμπολίτες μας,προκειμένου να βοηθήσουν τον κ. Μάντη,ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ,αλλά και αστυνοκοί οι οποίοι διαπίστωσαν πως το αυτοκίνητο που..αναζητούσαν,ανήκε στην ΕΛ.ΑΣ.!!!Σύμφωνα με πληροφορίες του epirusgate,οι δυο αστυνομικοί που κατηγορει ο συμπολίτης μας για ξυλοδαρμό,είναι αδέρφια 33 και 34 ετών και ο ένας εξ αυτών,υπηρετούσε στο παρελθόν στην φρουρά του πρώην Υπουργού Μάκη Βορίδη και έχει βραβευθεί στο παρελθόν από την ΕΛΑΣ.Ήδη η ηγεσία της αστυνομίας διέταξε την διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Δείτε τι ανέφερε ο κ, Μάντης,στο βίντεο που ακολουθεί:






epirusgate.blogspot.gr


Και το ρεπορτάζ από το  vimanews.gr


 Θύμα ξυλοδαρμού από Αστυνομικούς που υπηρετούν στην Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων καταγγέλλει ότι έπεσε το απόγευμα της Τετάρτης ο επιχειρηματίας Κώστας Μάντης. Όπως ο ίδιος δήλωσε στην κάμερα της ΒΗΜΑ Τηλεόρασης και μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο, από το οποίο εξήλθε μετά από νοσηλεία και με την συνοδεία περιπολικού της τοπικής ΕΛΑΣ, το περιστατικό συνέβη έξω από τον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στα Ιωάννινα.

Ο ίδιος βρισκόταν στο επαγγελματικό όχημα και μπροστά του οι δύο αστυνομικοί ήταν ακινητοποιημένοι με υπηρεσιακό όχημα συμβατικών πινακίδων. Όπως ο ίδιος δηλώνει, δέχθηκε αναίτια επίθεση από τους δύο αστυνομικούς παρουσία μάλιστα μαρτύρων που περνούσαν τυχαία από την περιοχή και οι οποίοι άφησαν τα στοιχεία τους στον κ. Μάντη προκειμένου να καταθέσουν ως μάρτυρες στην Αστυνομία. Ο καταγγέλων ισχυρίζεται ότι ζαλισμένος από την πτώση που του προκάλεσε ο ξυλοδαρμός κατάφερε να συγκρατήσει τις πινακίδες κυκλοφορίας του οχήματος χωρίς να γνωρίζει ότι είναι αστυνομικοί, καθώς φορούσαν πολιτικά. Ακολούθως κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του vimanews.gr έγιναν μηνύσεις και από τον επιχειρηματία αλλά και από τους 2 αστυνομικούς, 33 κ 34 ετών αντίστοιχα, που υπηρετούν ο ένας στην Δίωξη Ναρκωτικών και ο δεύτερος στην Ειδική Ομάδα που προσφάτως συγκροτήθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων. Οι δύο αστυνομικοί είναι αδέρφια και για τους οποίους η υπηρεσία διέταξε Ένορκη διοικητική εξέταση.

Να σημειωθεί τέλος ότι η πλευρά των αστυνομικών ισχυρίζεται ότι πρώτα τους επιτέθηκε ο επιχειρηματίας ενώ οδηγήθηκαν και εκείνοι στο νοσοκομείο. Ο ένας από τα δύο αδέρφια υπηρετούσε στο παρελθόν στη φρουρά του τότε Υπουργού Μάκη Βορίδη, ενώ προσφάτως βραβεύτηκε στα Ιωάννινα από την υπηρεσία του.

Φως στην υπόθεση θα ρίξει η δικαιοσύνη.

vimanews.gr
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια