Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο αστυνόμος άφησε το διευθυντή αιμόφυρτο κι έφυγε τρέχοντας

Σημειώναμε χθες ότι η μαρτυρία αγνώστου που αναρτήθηκε στο athens.indymedia.org δεν στερούνταν βάση αλήθειας και πως αρκετά από όλα γράφει και υποστηρίζει συμπίπτουν με τις καταθέσεις πολιτών και αστυνομικών.

Γράφει μεταξύ άλλων ο συντάκτης του κειμένου: "βλέπω μπροστά στο "οικολογικό" μαγαζί του Παπανικόλα δύο αξιωματικούς της αστυνομίας με ασύρματο στο χέρι να λογομαχούν με κάποιον πολίτη. Ξαφνικά βλέπω τον πολίτη να γρονθοκοπεί με μανία και να κλωτσάει άγρια τον ένα από αυτούς και να τον ξαπλώνει κάτω, με τον δεύτερο αξιωματικό τρομοκρατημένος να φεύγει τρέχοντας προς τα πάνω. Ο κτυπημένος αξιωματικός βρίσκεται ακίνητος και κοκαλωμένος ανάσκελα με τον ασύρματο υψωμένο στο χέρι του, ενώ ο πολίτης που τον κτύπησε αρπάζει το καπέλο του που είχε πέσει πιο πέρα και εξαφανίζεται τρέχοντας"

Σημείο και σκηνή, όπως και ότι ο δράστης ήταν ένας και όχι τέσσερις και πέντε όπως διαδόθηκε στη συνέχεια χωρίς να υπάρχει αιτιολογημένη ερμηνεία για τη "μυθωδία" που αναπτύχθηκε, επαληθεύονται πλήρως σύμφωνα με αξιωματικούς της αστυνομίας που μίλησαν στο bloko.gr και έχουν άποψη για τα στοιχεία της δικογραφίας.

Βάση έχει επίσης ότι στο σημείο υπήρχε και δεύτερος αξιωματικός, ο οποίος πανικοβλήθηκε και τράπηκε σε φυγή μόλις εξαπολύθηκε η επίθεση. Στο ερώτημα μας γιατί και πως το εξήγησε, δεν υπήρξε απάντηση από τους αξιωματικούς, που αποδίδουν την αντίδραση σε αιφνιδιασμό και πανικό, που δεν του επέτρεψε να δει πόσοι ήταν αυτοί που χτυπούσαν τον ανώτερο του, φοβούμενος για τη δική του τύχη.

Ανθρώπινη η αντίδραση του και σ' ένα βαθμό κατανοητή, τονίζουν στο bloko.gr οι ίδιοι αξιωματικοί, σημειώνοντας όμως ότι δεν εγκαταλείπεις έτσι εύκολα έναν συνάδελφο σε τέτοια στιγμή. Προτιμάς να μοιραστείς το βάρος της επίθεσης.   
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια