Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο επιμένων νικά – Μετά από 960 φορές πήρε τελικά το δίπλωμα οδήγησης!


Η 69χρονη σήμερα Τσα Σα Σουν από τον Απρίλιο του 2005 έδινε εξετάσεις προκειμένου να λάβει το πολυπόθητο δίπλωμα οδήγησης. Έδινε εξετάσεις µια φορά την ηµέρα, πέντε φορές την εβδοµάδα. Στη συνέχεια ο ρυθµός της επιβραδύνθηκε σε περίπου δύο φορές την εβδομάδα.

«Ήταν σαν να φεύγει από την πλάτη µας ένα… µεγάλο βάρος. Δεν βρίσκαµε το κουράγιο να της πούµε να παραιτηθεί…», δήλωσε ο δάσκαλος οδήγησής της.

Όταν άρχισε πέρυσι να γίνεται γνωστό πως υπάρχει µια γυναίκα που εξακολουθεί να δίνει εξετάσεις για δίπλωµα οδήγησης αφού έχει αποτύχει πάνω από 700 φορές, οι δηµοσιογράφοι την ανακάλυψαν στο Σιντσόν, όπου το λεωφορείο είναι το µοναδικό δηµόσιο µέσο µεταφοράς και περνάει κάθε δύο ώρες.

Την ακολούθησαν στον χώρο των εξετάσεων, τη βιντεοσκόπησαν στην αγορά, όπου πουλάει σ’ έναν πάγκο λαχανικά τα οποία καλλιεργεί στον κήπο της. Όταν πήρε επιτέλους το δίπλωµά της, τον Μάιο, η αυτοκινητοβιοµηχανία Ηyundai-Κia, η µεγαλύτερη της Νότιας Κορέας, άρχισε εκστρατεία στο Ίντερνετ ζητώντας από τον κόσµο να της στείλει συγχαρητήρια.

Η Τσα δέχθηκε χιλιάδες µηνύµατα και τον Αύγουστο η Ηyundai της δώρισε ένα αυτοκίνητο αξίας 16.800 δολαρίων. Η Τσα, το όνοµα της οποίας σηµαίνει µάλιστα «όχηµα» στα κορεατικά, εµφανίζεται τώρα σε τηλεοπτική διαφήµιση της Ηyundai.

Για καθεμιά απ’ αυτές τις 960 εξετάσεις πλήρωνε 5 δολάρια για εξέταστρα.


Πηγή: now24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια