Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αγωγή ύψους 800.000 ευρώ κατέθεσε η μητέρα του παιδιού που κατασπάραξαν τα ροτβάιλερ στην Κοζάνη

 http://cdn1.bbend.net/media/com_news/story/2016/05/01/692699/main/rottweiler.jpg
Το πόσο των 800.000 ευρώ διεκδικεί η πλευρά της μητέρας του 5χρονου αγοριού που έχασε τη ζωή του ανήμερα την Κυριακή του Πάσχα στην Κοζάνη από
επίθεση ροτβάιλερ στην Κοζάνη


 Επίσης, με σημερινή προσωρινή διαταγή,  ο Πρόεδρος Πρωτοδικών Κοζάνης έκανε δεκτό το αίτημα της μητέρας για δέσμευση της κινητής κι ακίνητης περιουσίας των ιδιοκτητών των ροτβάιλερ.
Να σημειωθεί ότι, από το ποσό της αγωγής που θα επιδικασθεί, επιθυμία της μητέρας είναι, το 1/3 των χρημάτων να δοθεί στο Χαμόγελο του Παιδιού και το Ειδικό Εργαστήρι Κοζάνης.
 
 Σύμφωνα με τον δικηγόρο της μητέρας του άτυχου παιδιού, κ. Ζήση Βρίκο, τα ασφαλιστικά μέτρα θα συζητηθούν στις 27 Σεπτεμβρίου (μέχρι τότε απαγορεύεται οποιαδήποτε μεταβίβαση περιουσιακού στοιχείου σε τρίτους), ενώ άλλα δύο αιτήματα που κατέθεσε η πολιτική αγωγή προς τον Εισαγγελέα, αφορούν τη διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών της γυναίκας, συζύγου του ιδιοκτήτη των ροτβάιλερ, καθώς κι αλλαγή του κατηγορητηρίου για τον 72χρονο ιδιοκτήτη των ροτβάιλερ και μετατροπή του αδικήματος της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας, σε ανθρωποκτονία από δόλο.

Πηγή: kozan.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια