Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η όμορφη τροχονόμος μιλά 7 γλώσσες και αρνείται να μπει υπηρεσία γραφείου

Αναδημοσίευση χθεσινού "ρεπορτάζ" (;;;!!!) του enikos.gr.

Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας γύρω από το Ζάππειο Μέγαρο για τη
σύνοδο των 7 ηγετών του Νότου που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Αστυνομικοί είναι ακροβολισμένοι σε ολόκληρο το μήκος της διαδρομής, προκειμένου να διεξαχθεί με ασφάλεια η σύνοδος. Μπορεί αυτή την ώρα να βρίσκονται στο Ζάππειο ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο Πρωθυπουργός της Ιταλίας, Ματέο Ρέντσι, ο Πρόεδρος της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ, ωστόσο, τα βλέμματα όλων τράβηξε η όμορφη τροχονόμος έξω από το Ζάππειο Μέγαρο.

Δείτε την φωτογραφία:


 


για ν' ακολουθήσει το σχόλιο του Φωτεινού Παγιαύλα στο fcaebook

Η συγκεκριμένη τροχονόμα, εκτός από πανέμορφη και καλλίγραμη, μιλά και επτά γλώσσες. ΕΠΤΑ αγαπητή μου. Βγάζει πανεπιστήμιο και αρνείται πεισματικά να μπει σε υπηρεσία γραφείου. Δυο λέξεις για αυτήν όπως και για άλλες πεζές τροχονόμες: σεβασμός και αξιοπρέπεια.


Σχόλιο του bloko.gr: Κατά κανόνα, η συντακτική ομάδα του bloko.gr αποφεύγει δημοσιεύσεις ή αναδημοσιεύσεις σχετικά με το πόσο όμορφος και καλλίπυγος  είναι ένας αστυνομικός. Και το κάνουμε αυτό, καθώς στη δική μας αξιολογική κρίση, συνιστά ενός είδους ρατσιστική προσέγγιση με έκδηλη σεξιστική απόχρωση, καθώς δεν προσεγγίζει το είναι του ανθρώπου, αλλά το φαίνεσθαι. Και για το συγκεκριμένο λόγο επιλέξαμε την αναδημοσίευση, για να προτάξουμε το σχόλιο του κ. Παγιαύλα. Για την ειδοποιό διαφορά που αναδεικνύεται μέσα από το περιεχόμενο που κρύβεται στο στιλπνό περιτύλιγμα.
 .

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια