Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Για όγδοη φορά πατέρας ο Μικ Τζάγκερ στα 73 του!


Το όγδοο του παιδί περιμένει στα 73 του χρόνια ο Μικ Τζάγκερ. Ο γερόλυκος της ροκ μουσικής διατηρεί σχέση, την οποία όμως δεν έχει παραδεχθεί δημόσια, με την 29χρονη μπαλαρίνα Μέλανι Χάμρικ.

Ωστόσο τα συναισθήματα του τραγουδιστή των Ρόλινγκ Στόουνς σχετικά με την άφιξη του πελαργού είναι ανάμικτα. Σύμφωνα με την εφημερίδα New York Post ο 73χρονος δεν έχει ανταποκριθεί ακόμα στα συγχαρητήρια που δέχεται από φίλους και θαυμαστές.

«Η οικογένεια είναι εξαιρετικά σημαντική για αυτόν, είναι όμως προβληματισμένος με τη σκέψη ότι, όταν το παιδί θα αρχίσει να παίζει αυτός θα είναι 80 ετών» αναφέρει μια πηγή κοντά στο περιβάλλον του Τζάγκερ.

Ο Μικ και η Μέλανι είναι μαζί από το 2014 ωστόσο ο τραγουδιστής δεν την έχει συστήσει στους οικείους του όπως έκανε με την προηγούμενη σύντροφό του και σχεδιάστρια Ελ Ρεν Σκοτ που αυτοκτόνησε εκείνη τη χρονιά.

Σύμφωνα με Daily Mirror το ζευγάρι έχει προχωρήσει ήδη σε οικονομικό διακανονισμό με τον  Μικ να καταβάλει 15.000 το μήνα ως διατροφή ενώ θα της αγοράσει και σπίτι στην περιοχή της προτίμησής της.

Η συμφωνία είναι παρόμοια με αυτήν που είχε κάνει με τη Λουτσιάνα Γιμενεζ, μοντέλο από τη Βραζιλία, με την οποία απέκτησε τον 17χρονο Λούκας.

Η πρωτότοκη κόρη του είναι σήμερα 45 ετών και την απέκτησε με την ηθοποιό Μάρσα Χάντ. Έχει επίσης μια κόρη με την Μπιάνκα Τζάγκερ και άλλα τέσσερα παιδιά με τη σύζυγό του Τζέρι Χόλ. Πρόκειται για την Λίζι, την Τζόρτζια, τον Τζέιμς και τον Γαβριήλ.


Πηγή: iefimerida.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια