Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Βίντεο: 6χρονη τα βάζει με 16χρονους ληστές που κρατούν τσεκούρια

Η Σάρα Πάτελ δήλωσε ότι «προσπάθησα να σώσω» τον υπάλληλο προσθέτοντας ότι «δεν φοβήθηκα από τον κακό άνθρωπο»
Ατρόμητη
αποδείχθηκε μια 6χρονη στη Νέα Ζηλανδία που δεν δίστασε να τα βάλει με τους κουκουλοφόρους ληστές του καταστήματος των γονέων της παρά το γεγονός ότι εκείνοι κρατούσαν στα χέρια τους τσεκούρια, σφυριά και σιδηρολοστούς.

Όπως φαίνεται στο βίντεο από την κάμερα ασφαλείας η Σάρα Πάτελ προσπαθεί να υπερασπιστεί έναν υπάλληλο της οικογενειακής επιχείρησης με καταστήματα ηλεκτρικών ειδών ενώ από πάνω του βρίσκεται ένας κουκουλοφόρος και τον απειλεί με ένα τσεκούρι στα χέρια.

Σε δηλώσεις της σε εφημερίδες της Νέας Ζηλανδίας είπε ότι «προσπάθησα να σώσω» τον υπάλληλο προσθέτοντας ότι «δεν φοβήθηκα από τον κακό άνθρωπο».

Για καλή τύχη της 6χρονης παρενέβη ένας συγγενής της ο οποίος την απομάκρυνε από τους ληστές που όπως φαίνεται στα πλάνα είχαν αγριες διαθέσεις.

Ο πατέρας της μικρής Σάρας δήλωσε «περήφανος» για την κόρη του προσθέτοντας ότι τώρα η οικογένεια προσπαθεί να την βοηθήσει να ξεπεράσει το σοκ που έζησε με την εισβολή των ληστών.

Τελικά οι πέντε από τους συνολικά έξι ληστές ηλικίας 16 ετών συνελήφθησαν λίγη ώρα αργότερα από την αστυνομία που ακινητοποιήσε το όχημα με το οποίο διέφυγαν τοποθετώντας καρφιά στο οδόστρωμα.






ΘΕΜΑ
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια