Εμπλοκή με τον Καλογρίτσα: Ζήτησε προθεσμία 48ωρών - απορρίφθηκε το αίτημα

Δεν έγινε δεκτό από τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας το αίτημα του Χρήστου Καλογρίτσα για αναβολή της καταβολής της α' δόσης για τη τηλεοπτική δόση. Η εταιρεία «Τ.Π.Κ. μ.α.ε. ΙΩΑΝΝΗΣ – ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ Χ. ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ» έστειλε το πρωί της Δευτέρας στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, το αίτημα με το οποίο ζητούσε προθεσμία 48 ωρών, προκειμένου να προβεί στην καταβολή της πρώτης δόσης επειδή, λόγοι που δεν σχετίζονται με δικές του επιλογές, εμποδίζουν την καταβολή της δόσης αυτή εντός της σήμερον.

Από τη Γενική Γραμματεία δόθηκε η παρακάτω απάντηση: «Σύμφωνα με το όρο 8.4 της προκήρυξης η πρώτη δόση του τιμήματος καταβάλλεται εντός δεκαπέντε ημερών από την ανακήρυξή των οριστικών υπερθεματιστών. Ως εκ τούτου η ανωτέρω προθεσμία αποτελεί ρητό και απαράβατο όρο της προκήρυξης 1/2016 και δεν μπορεί να τροποποιηθεί». Συνεπώς το σχετικό αίτημα δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό.

Στο μεταξύ, το ποσό των 25.300.000 ευρώ κατέθεσε το επιχειρηματικό σχήμα του ομίλου ΑΝΤ1 στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, ως την πρώτη δόση που του αναλογεί, για την κατοχύρωση της τηλεοπτικής άδειας. 

tanea.gr