Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αστυνομική θητεία ετών 40 και βάλε... Κείμενο αστυνομικού

Όταν δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ ο 4336/15 τα πανηγύρια και οι φωτό δεν είχαν προηγούμενο στην ηλεκτρονική σελίδα της Ομοσπονδίας μας και στην
αντίστοιχη του ΕΚΑ.

"Δεν μας αγγίζουν τα όρια ηλικίας",το βασικό θέμα. Και να σου , αναρτήσεις απ τους ιδιους και τους προσκείμενους αβανταδόρους (που τελικά στο τέλος τους αδειάσαν) !!!

Έσπευσαν να σχολιάσουν δυσμενώς τα γραφόμενα μου,για την έμμεση αύξηση των ορίων ηλικίας. Μέχρι που ήρθε ο νόμος 4387/16 της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που επικύρωνε εν πολλοίς την εφαρμογή.

Για να πάρεις σύνταξη στα όρια της φτώχειας έπρεπε να γράψεις μπροστά τέσσερα.
Δηλαδή πλέον των σαράντα ετών για την ανταποδοτική σύνταξη το 40% του μέσου όρου των αποδοχών του εργασιακού σου βίου,όσο απομακρύνεσαι από το έτος 2016 .(χώρια τον επανυπολογισμό των παλαιών συνταξεων που πραγματοποιείται αυτό το διάστημα στο ΓΛΚ για να αποσταλούν τα στοιχεία στον ΕΦΚΑ)

Δέν είδαμε ούτε μια ανάρτηση με παραδείγματα και συγκρίσεις,παρά μόνο ευχολόγια ότι ο συγκεκριμένος νόμος δεν ισχύει για μάς.(εννοούσαν προφανώς την δίμηνη παράταση μέχρι τέλους Ιουνίου).
Μέχρι που ήρθε και η τροποποίηση της παραγράφου 6 του άρθρου 49 του ΠΔ 24/97 με την αντικατάσταση του δια της παραγράφου 2 του άρθρου 6 του νέου ΠΔ 81/16.

Αν δεν γνωρίζουν τι λέει ας μπούνε στο pol με αριθμό πρωτ/λου 1647/16/1718992 και ακούσουν ακούσουν θα διαπιστώσουν (αν ερευνήσουν)την ανακούφιση των αναγραφομένων που θα συνταξιοδοτηθούν στα 60 τους!!!!

Α...... και κάτι τελευταίο! Τι τις θέλετε τις εκλογές στον Πειραιά σήμερα.
Αφού εσείς μόνο θα είσαστε υποψήφιοι. Όλοι οι άλλοι αποκλείστηκαν εν μια νυχτί, όπως ήδη κάνατε τον Ιούνιο του 2016.

Πάντως υπάρχει "πρόοδος" Τότε είχατε αποκλείσει μόνο τους υποψηφίους των σκεπτόμενων αστυνομικών.

Σήμερα τους αποκλείσατε όλους στον Πειραιά!!!

ΥΓ
Διαμαρτύρονται μέχρι και τα Μανιάτικα για τα μηνιάτικα "μας"


κείμενο του Νίκου Καραδήμα
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια