Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αρνείται ότι σκότωσε την 4χρονη Άνι ο πατέρας της

Ξεκίνησε η δίκη ενός από πιο ειδεχθή εγκλήματα, αυτό του θανάτου ενός 4χρονου κοριτσιού το Πάσχα του 2015, το οποίο ο πατέρας του ομολόγησε ότι τεμάχισε και στη συνέχεια
μαγείρεψε.
«Δεν σκότωσα εγώ την Άνι. Εγώ την τεμάχισα», επανέλαβε ο πατέρας της 4χρονης ενώπιον των δικαστών του πρωτοβάθμιου Κακουργιοδικείου.
Με την παραδοχή του και την κατηγορηματική άρνηση ότι ευθύνεται για τον θάνατο του άτυχου παιδιού, ουσιαστικά δείχνει εμμέσως ως δράστη της δολοφονίας τον συγκατηγορούμενο και φίλο του.
Ο φίλος του πάντως με τη σειρά του αρνήθηκε στο δικαστήριο οποιαδήποτε εμπλοκή του στη δολοφονία. 
Η 25χρονη μητέρα της Άνι παραδέχθηκε στο δικαστήριο πως έχει διαπράξει το αδίκημα της ψευδορκίας, λέγοντας πως θα εξηγήσει αργότερα τους λόγους. 
Στο δικαστήριο κατέθεσε η γιαγιά και μητέρα της 25χρονης μητέρας, που υποστήριξε πως η κόρη της δεν έχει ευθύνη:
«Σε αυτή την υπόθεση ευθύνονται οι δύο κατηγορούμενοι. Πονάω παρά πολύ για την εγγονή μου. Δεν μου αρέσει που η κόρη μου είναι έγκλειστη» είπε.
Όπως είπε όσο το ζευγάρι ζούσε στη Βουλγαρία, δεν μπορούσε  να φανταστεί «ότι θα συμβεί κάτι κακό, γιατί στη Βουλγαρία έδειχναν και οι δύο να αγαπούν το παιδί». 
Κατέθεσε επίσης, πως μπροστά της δεν είχε βίαιη συμπεριφορά απέναντι στην Άνι ο πατέρας της. 
Επίσης κατέθεσε ότι κόρη της επρόκειτο να φύγει με το παιδί για να ζήσει στη Γερμανία, με κάποιον άνθρωπο ο οποίος τους έστελνε χρήματα.
Αρνήθηκε πως γνώριζε ότι η μητέρα και ο πατέρας του παιδιού έκαναν χρήση ναρκωτικών.
Επίσης, σε ερώτηση αν θα ανησυχούσε αν μάθαινε πως η κόρη της είχε αφήσει το παιδί με τον κατηγορούμενο, η γιαγιά του παιδιού είπε:
«Θα έπαιρνα εισιτήριο για να έρθω. Όλους αυτούς τους μήνες είχα ακούσει μόνο μία φορά το παιδί στο τηλέφωνο».
Υποστήριξε δε ότι πρώτη φορά έμαθε για την εξαφάνιση του παιδιού όταν είδε την κόρη της στην τηλεόραση να αναζητά το παιδί και μετά της τηλεφώνησαν της είπαν όλη την αλήθεια.
Είπε μάλιστα ότι έμαθαν από την Ελλάδα ότι το παιδί σκότωσε ο πατέρας της και προχώρησε σε όλες τις αποτρόπαιες πράξεις για τις οποίες κατηγορείται.
Η δίκη συνεχίζεται.

efsyn.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια