Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Καλλιθέα: Τι λέει η σύντροφος του 33χρονου ομογενή που σκότωσε ο αστυνομικός, Βίντεο

«Όλα είναι ψέμματα... δεν μπορεί να βγαίνει όπλο σε μια λεκτική αντιπαράθεση» είναι τα λόγια της συντρόφου του 33χρονου ομογενή από το Καζακστάν που έπεσε νεκρός  από όπλο ειδικού φρουρού
μετά από μεταξύ τους τσακωμό. Με δάκρυα στα μάτια η Άννα εξηγεί στην κάμερα τι συνέβη λίγο πριν τον μοιραίο τσακωμό ανάμεσα στον 33χρονο σύντροφό της και στον 30χρονο ειδικό φρουρό.

«Ήρθε εχθές στις πέντε το απόγευμα και εγώ μαγείρευα στην κουζίνα. Αυτός άναψε ένα τσιγάρο και βγήκε έξω στο μπαλκόνι να το καπνίσει. Σε μια στιγμή είδε νερά από πάνω να πέφτουν στα ρούχα τα δικά μου. Και ο φίλος μου αντέδρασε και του φώναξε να προσέχει τα νερά. Μετά βγήκε αυτός από πάνω και του απάντησε και τον είπε μαλ...κα. Αμέσως του απάντησε και του ζήτησε τον λόγο και του είπε πως πάει απάνω για να του το πει μπροστά του» είπε με την φωνή της να τρέμει από την θλίψη στο protothema.gr.   

Η σύντροφος του θύματος υπογραμμίζει πως όλα όσα έχουν ειπωθεί μέχρι τώρα είναι ψέμματα καθώς ο 33χρονος ομογενής δεν κρατούσε μαχαίρι ενώ ούτε και εκείνη πήγε μαζί του ενώ στις κατηγορίες για τα ναρκωτικά και το αλκοόλ είπε ότι ο σύντροφος της το διάστημα αυτό έπαιρνε αντιβίωση.

«Εγώ δεν πήγα μαζί του, ότι έχουν πει είναι ψέμματα, δεν ήταν αυτό, έλεγαν ότι αυτός είχε πάρει ναρκωτικά. Όχι έπινε αντιβίωση και είχε κάνει χειρουργείο. Και αλκοόλ είχε να πιεί δυο εβδομάδες. Εγώ πυροβολισμό δεν άκουσα, η γειτονιά βγήκε και είπε. Είχα την τηλεόραση και δεν κατάλαβα, ήμουν στην κουζίνα. Όταν ήρθε η αστυνομία τότε άκουσα. Βγήκα και είδα όλους τους ανθρώπους....» ανέφερε συγκινημένη.  


 

Η Άννα μην μπορώντας να πιστέψει ακόμα τι έχει συμβεί τονίζει ότι ο θάνατος καιρό σκοτωμός ενός ανθρώπου δεν είναι σωστός να συμβαίνει και κατηγορεί τον 30χρονο ειδικό φρουρό που αφαίρεσε την ζωή του συντρόφου της.

«Δεν υπάρχει λόγος για να σκοτωθεί κάποιος...δεν σκοτώνονται έτσι... Υπάρχει γλώσσα να μιλήσεις. Άντε και τσακωθήκανε αλλά όχι να βγάλει πιστόλι, αυτός φταίει 100%... Εμείς τώρα υποφέρουμε πάρα πολύ».



protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια