Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Καιρός: Τέταρτος νεκρός από την σφοδρή κακοκαιρία! 30χρονος παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά στις Βρυσούλες Ξυλοκάστρου

- Ο αδικοχαμένος 30χρονος παρασύρθηκε από τα ισχυρά ρεύματα, όταν βγήκε να περάσει απέναντι στο ποτάμι Φονισσα
- Πλημμύρισαν σπίτια, υπόγεια και
δρόμοι στις Κρήνες και στα Ταρσινά Κορινθίας
- Υπερχείλισε ποτάμι στο Βραχάτι Κορινθίας
- Διακόπηκε η κυκλοφορία στο 101χλμ. της νέας Εθνικής Οδού Πατρών - Κορίνθου
- Χάος στην εθνική οδό Λαμίας – Καρπενησίου: Εγκλωβίστηκαν αυτοκίνητα και κινδύνευσαν άνθρωποι από την ξαφνική νεροποντή
- Έκλεισε η γέφυρα στο Διαλεχτό Τρικάλων, καθώς έσπασε ανάχωμα
- Συγκλονιστικές εικόνες από τις περιοχές που επλήγησαν από την κακοκαιρία κατά τη διάρκεια της νύχτας

Άλλος ένας άνθρωπος έχασε άδικα τη ζωή του κατά τη διάρκεια της φονικής κακοκαιρίας, που από την Πέμπτη πλήττει τη χώρα μας. Μετά τις δύο γυναίκες στην Καλαμάτα και τον 77χρονο βοσκό στη Λακωνία, ένας 30χρονος βρέθηκε νεκρός στο Ξυλόκαστρο.

Σύμφωνα με το korinthosTV, ο αδικοχαμένος άνδρας επιχείρησε να διασχίσει ένα ρέμα, λίγα μέτρα μακριά απο το σπίτι του στις Βρυσούλες Ξυλοκάστρου, και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά. Από το βράδυ της Παρασκευής είχε δοθεί σήμα για τον εντοπισμό του.

Το άψυχο σώμα του 30χρονου εντοπίστηκε 16 χιλιόμετρα μακριά από το σημείο στο ποτάμι Φόνισσα στο Κάτω Λουτρό Ξυλοκάστρου.



Πλημμύρισαν σπίτια στην Κόρινθο



Ύστερα από 2.5 ώρες ραγδαίας βροχόπτωσης, πλημμύρισαν σπίτια, υπόγεια και δρόμοι στις Κρήνες και στα Ταρσινά. Παράλληλα, υπερχείλισε ποτάμι στο Βραχάτι Κορινθίας, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν ζημιές η καταστροφές.

Στην νέα Εθνική Οδό Πατρών-Κορίνθου στο 101ο χλμ, το νερό βγήκε στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων για περίπου 30 λεπτά και όλα τα συνεργεία επιστρατεύτηκαν για να καθαρίσουν, και δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία το οδικό τμήμα.







ΠΗΓΕΣ: EKORINTHOS.GR, KORINTHOS TV
newsit.gr
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια