Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τι λέει ο 22χρονος που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό του διοικητή της Τροχαίας

Το μαύρο-άσπρο περιέγραψε ο 22χρονος αντιεξουσιαστής στους αστυνομικούς, για το πώς έγινε ο ξυλοδαρμός του διοικητή της Τροχαίας στο
κέντρο της Αθήνας.

Αστυνομικοί είχαν πάει στο τμήμα την ημέρα που παρουσιάστηκε ο 22χρονος για τους περιοριστικούς όρους που είχε από άλλη υπόθεση. Οι αρχές δεν είχαν ένταλμα, καθώς η ανακρίτρια δεν έκρινε ότι η κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας ήταν ικανή για να προχωρήσει σε έκδοση εντάλματος.

Όταν λοιπόν οι αστυνομικοί βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο με τον 22χρονο- χωρίς όμως να μπορούν να τον συλλάβουν -τον άκουσαν να τους λέει με ηρεμία και θράσος, ότι δεν είχε καμία σχέση με τον ξυλοδαρμό και ότι αυτός απλά πήρε το πηλίκιο του αστυνομικού που το βρήκε στο πεζοδρόμιο. Και όλα αυτά χωρίς προφανώς να γνωρίζει ότι κάμερες τον έχουν καταγράψει κανονικά και καθαρά την ώρα του ξυλοδαρμού.

    «Εγώ δεν τον χτύπησα. Δεν έχω ανάμειξη στον ξυλοδαρμό του. Άλλος από τη παρέα τον χτύπησε. Εγώ μόνο το καπέλο του πήρα, μόλις τον είδα να πέφτει στο πεζοδρόμιο. Πήγα δίπλα άρπαξα το πηλίκιο και εξαφανίστηκα όπως έκαναν και οι υπόλοιποι...», είπε ο 22χρονος αντιεξουσιαστής στους αστυνομικούς.

Μόνο που, όπως όλα δείχνουν, δεν γνώριζε εκείνη τη στιγμή ότι το υλικό από τις κάμερες αποτύπωσε με λεπτομέρειες όλη η σκηνή του ξυλοδαρμού, από την ώρα που ο 22χρονος και η παρέα του σταμάτησαν τον διοικητή της Τροχαίας για να τον ρωτήσουν δήθεν για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους δρόμους, μέχρι και τη στιγμή που τον χτυπά στο πρόσωπο και του αρπάζει ως λάφυρο το πηλίκιο.

Πάντως οι αντιδράσεις στους κόλπους της αστυνομίας συνεχίζονται γιατί η δικαστική αρχή δεν έβγαλε ένταλμα.

Αρκετοί αστυνομικοί διαπιστώσουν το ερώτημα «πως είναι δυνατόν να υπάρχει τέλεση νέου αδικήματος και η ανακρίτρια να μην δίνει εντολή για σύλληψη του νεαρού, ο οποίος ήταν έξω με περιοριστικούς όρους μετά την υπόθεση των "μπαχαλάκηδων " το περασμένο Φεβρουάριο;», ενώ μάλιστα υψηλόβαθμος αξιωματικός σχολίαζε ότι «... απλά περιμένουμε να ξυλοκοπήσει και τον επόμενο ...»


cnn.gr
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια