Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χειροπέδες σε διακινητές που μετέφεραν 15 μετανάστες - Πώς συνελήφθησαν


Τρεις διακινητές που προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, συνολικά 15 μη νόμιμους μετανάστες
συνέλαβαν χθες (02-09-2016) στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης. Πρόκειται για δύο Έλληνες, ηλικίας 58 και 56 ετών και έναν 35χρονο Πακιστανό, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, 14 μετανάστες από το Πακιστάν και έναν από την Ιδία.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το βράδυ, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής - Ξάνθης, αστυνομικοί της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης με τη συνδρομή αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, συνέλαβαν τον 35χρονο, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ιδιωτικής χρήσης επιβατηγό όχημα, με βουλγάρικες πινακίδες,και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα, έξι μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, σήμερα τις πρώτες πρωινές στην Εγνατία Οδό και την Εθνική Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, συνέλαβαν τους άλλους δύο  ηλικίας 58 και 56 ετών, διότι οδηγώντας ιδιωτικής χρήσης επιβατηγά αυτοκίνητα, μετέφεραν παράνομα στο εσωτερικό της χώρας συνολικά εννέα μη νόμιμους μετανάστες.

Συνολικά κατασχέθηκαν τρία ιδιωτικής χρήσης επιβατηγά οχήματα και το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ και τέσσερα κινητά τηλέφωνα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών και Ιάσμου Ροδόπης.

πηγή: newsit


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια