Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σύλληψη άνδρα για εμπλοκή στην υπόθεση της 14χρονης


Αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη ενός άνδρα ο οποίος φέρεται να έχει εμπλοκή με την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης της 14χρονης που
  την άρπαξε ένας 56χρονος στα μέσα Αυγούστου.
 Ο συλληφθείς, σύμφωνα με πληροφορίες του Bloko.gr, είναι ένας από τους ''πελάτες'' των μαστροπών ενώ αναζητούνται ακόμη τρία άτομα.

Το ανήλικο κορίτσι μόλις 14 χρόνων είχε πέσει στα νύχια δυο Ελλήνων μαστροπών, οι οποίοι την κρατούσαν φυλακισμένη και την υποχρέωναν να υφίσταται καθημερινά σεξουαλική κακοποίηση από τους «πελάτες» τους!

Το θρίλερ εκτυλισσόταν σε ένα διαμέρισμα- κολαστήριο, όπου συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης ένας 55χρονος που φέρεται και ως «εγκέφαλος» της υπόθεσης και ο 56χρονος συνεργός του που εντοπίστηκε σήμερα το μεσημέρι από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας. Ο δεύτερος είχε αρπάξει την ανήλικη Ελληνίδα στα μέσα Αυγούστου και ο 55χρονος την κρατούσε παρά τη θέληση της στο διαμέρισμα, όπου τη βίαζε και την εξανάγκαζε να εκδίδεται έναντι αμοιβής σε άγνωστο αριθμό ατόμων!

 
Το κοριτσάκι εξαφανίστηκε στις 23 Φεβρουαρίου μέσα από το εκκλησιαστικό ίδρυμα Γιαννιτσών και μέχρι τα μέσα Αυγούστου που παραδόθηκε στον τελευταίο δυνάστη της, την κατακρατούσε, ασελγούσε και την προωθούσε στην πορνεία ο 56χρονος άνδρας ο οποίος και αυτός διαμένει στην ίδια οδό της Λάρισας (Δροσίνη). 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια