Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Το αγόρι που «σταμάτησε» 11.000 διαδηλωτές ενάντια στους gay, «Μισώ αυτούς που μισούν»

Ο 12χρονος μπήκε μπροστά στην πορεία με τα χέρια ανοιχτά, θέλοντας να υποστηρίξει τον ομοφυλόφιλο θείο του Μία φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις, όμως
μία γενναία ενέργεια είναι ανυπολόγιστης αξίας. Ένα 12χρονο αγόρι από το Μεξικό αναμένεται να γίνει το νέο σύμβολο ελευθερίας της σεξουαλικής έκφρασης, καθώς τόλμησε να σταθεί στη μέση του δρόμου με τα χέρια ανοιχτά, διακόπτοντας την πορεία 11.000 ανθρώπων, οι οποίοι διαδήλωναν εναντίον του δικαιώματος των ομοφυλόφιλων στο γάμο.

Πολλοί θα βιαστούν να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι ο έφηβος Μεξικάνος ήταν ο ίδιος gay και με τον τρόπο αυτό διαμαρτυρήθηκε. Λάθος. Ο 12χρονος προέβη στη συγκεκριμένη ενέργεια, καθώς ήθελε να προασπίσει το δικαίωμα του θείου του, ο οποιος είναι ομοφυλόφιλος.

Άπαντες στην αρχή νόμιζαν ότι το παιδί απλά παίζει. Όταν όμως η πορεία έφτασε μπροστά του και εκείνο δεν παραμέρισε, τότε διαπίστωσαν ότι πρόκειται για κάτι σοβαρό. «Μισώ αυτούς που μισούν», τόνισε στα τοπικά κανάλια ο 12χρονος, σε μία αποστροφή του λόγου.

Η πορεία διοργανώθηκε από οργανώσεις που μάχονται ενάντια στα σχέδια του Μεξικανού πρόεδρου Ενρίκε Πένα Νιέτο, ο οποίος έχει προτείνει στη βουλή το νόμο που θα ανοίγει το δρόμο στα ζευγάρια του ίδιου φύλου, να παντρεύονται και επισήμως.








ΘΕΜΑ
.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια