Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συναντήσεις της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου με δημάρχους για την αναδιάρθρωση

 enwsiastinomikwndimarxosierapetras
Συναντήσεις με τους δημάρχους Ιεράπετρας και Αγίου Νικολάου πραγματοποίησε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου με θέμα την επικείμενη αναδιάρθρωση των αστυνομικών τμημάτων. Ο πρόερδος Γεώργιος Καρτσάκης, ο Γενικός Γραμματέας Πέτρος Χρυσουλάκης και αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Γιάννης Παπαδάκης συζήτησαν είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με τους δημάρχους.

Στην συνάντηση που έγινε με τον Θεοδόση Καζαντζάκη, δήμαρχο Ιεράπετρας, συζητήθηκε το θέμα της αναδιάρθρωσης των αστυνομικών υπηρεσιών, όπου η ένωση εξέφρασε την άποψη της που αφορά στην αντίθεση της με την συγχώνευση των υπηρεσιών της Ιεράπετρας, και κυρίως του Τμήματος Ασφαλείας λόγω της ύπαρξης μεγάλου αριθμού αλλοδαπών εργατών που εργάζονται στην περιοχή και εξυπηρετούνται από το ανωτέρω τμήμα αλλά και της εκτεταμένης παραβατικότητας που μαστίζει την ευρύτερη περιοχή.
 
Επίσης συζητήθηκε και το ενδεχόμενο της δημιουργίας κέντρων φιλοξενίας προσφύγων στο Λασίθι, στο οποίο είναι κάθετα αντίθετη η ένωση μας με την τραγική κατάσταση λειψανδρίας που
αντιμετωπίζουν οι υπηρεσίες του Λασιθίου.   Ο κ. δήμαρχος δήλωσε ότι συμφωνεί με τις θέσεις της Ένωσης τις οποίες και θα υποστηρίξει όσο το δυνατό περισσότερο .

 Η Ένωση συναντήθηκε και με τον δήμαρχο Αγίου Νικολάου, Αντώνη Ζερβό και οι δύο πλευρές συμφώνησαν στο γεγονός πως δεν πρέπει να καταργηθεί το Αστυνομικό Τμήμα Νεαπόλεως λόγω της ύπαρξης των δικαστηρίων και των φυλακών αλλά και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η περιοχή. Επίσης, η Ένωση εξέφρασε την αντίθεσή στη δημιουργία κέντρων φιλοξενίας προσφύγων στο Λασίθι. Ο κύριος Ζερβός συμφώνησε με τις θέσεις της Ένωσης.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια