Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Επίθεση με μαχαίρι μέσα σε αστυνομικό τμήμα στην Τουλούζη

Επίθεση μέσα σε αστυνομικό τμήμα δέχθηκε μία 23χρονη Γαλλίδα αστυνομικός στην Τουλούζη, όταν ένας άνδρας την τραυμάτισε στο λαιμό με μαχαίρι. 


Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα La Depeche du Midi, ο 31χρονος δράστης αλγερινής καταγωγής μπήκε στο τμήμα με το πρόσχημα ότι ήθελε να κάνει μια καταγγελία.
Στη συνέχεια, όμως επιτέθηκε με το μαχαίρι εναντίον της αστυνομικού, ενώ επιχείρησε επίσης να αρπάξει το όπλο της. Οι συνάδελφοι του θύματος κατόρθωσαν να ακινητοποιήσουν εγκαίρως τον άνδρα, ο οποίος συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο κεντρικό αστυνομικό τμήμα της πόλης.
Η κατάσταση της υγείας της νεαρής αστυνομικού δεν είναι ακόμη γνωστή.
Όπως αναφέρουν τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, ο δράστης πάσχει από ψυχιατρικά προβλήματα και ήταν γνωστός στις γαλλικές αρχές, που κάνουν λόγο για προσχεδιασμένη ενέργεια.
Ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας, Μπερνάρ Καζνέβ εξέφρασε τη στήριξη του στην τραυματία αστυνομικό και στην οικογένειά της, αλλά και σε ολόκληρο το αστυνομικό σώμα της Γαλλίας, το οποίο, όπως ανέφερε σε ανακοίνωση του, αντιμετωπίζει καθημερινά πολλές επικίνδυνες καταστάσεις. 
kathimerini.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια