Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Βαρύς οπλισμός & ναρκωτικά "πέρασε" από το "Ελ.Βενιζέλος" χωρίς έλεγχο - καταγγελία αστυνομικών

Σε μια περίοδο που οι απανωτές τρομοκρατικές επιθέσεις στις μεγαλύτερες πόλης τις Ευρώπης από υποστηρικτές του ISIS και ψυχοπαθείς ¨μοναχικούς λύκους ¨ , με εκατοντάδες ανυποψίαστα αθώα
θύματα έχουν σοκάρει τους πάντες , η παραμικρή ¨εκτροπή¨ από τους κανόνες ασφαλείας είναι επικίνδυνη και δεικτική του τι μπορούμε να πάθουμε …και εμείς .
Τα παρακάτω στοιχεία ( που ερευνώνται ακόμα από μέλη μας )  είναι σοκαριστικά και ανατριχιαστικά , μα και δεικτικά για το πόσο  πραγματικά ασφαλείς είμαστε , ως οπαδοί μιας λανθασμένης τακτικής που πρέπει ΑΜΕΣΑ να αλλάξει  . Ας αποτελέσουν συνεπώς  αφορμή για να γίνουμε περισσότερο ασφαλείς .
Στις 23 Ιουλίου 2016 , πτήση από το Αεροδρόμιο Charles de Gaulle του Παρισιού , προσγειώθηκε στο Αερολιμένα ¨Ελ . Βενιζέλος ¨ μεταφέροντας σε σφραγισμένες αποσκευές τέσσερα πυροβόλα όπλα , 5,56mm , εργοστασίου κατασκευής Bushmaster, εκατοντάδες φυσίγγια   και ποσότητα ναρκωτικών ( μέσα στις κάννες )  … σύμφωνα με τις πληροφορίες και υποκλοπή  διαφόρων e-mails. Οι αποσκευές αυτές με τον βαρύ οπλισμό  παραδόθηκαν  αμέσως στο Τελωνείο του Αερολιμένα Αθηνών και σφραγίστηκαν χωρίς καθυστέρηση  , μα και χωρίς να γίνουν οι προβλεπόμενες ενέργειες περί « εισαγωγής τους στην Ελλάδα » .
Άμα με την σφράγισή τους από το τελωνείο Αθηνών εις γνώση της Κυρίας Α , ενεργοποιήθηκε η διάταξη του άρθρου 11 παρ 3 του Νόμου 2168.1993 ¨περί όπλων ¨ σύμφωνα με την οποία ,δεν απαιτείται άδεια μεταφοράς, από το τελωνείο εισόδου µέχρι το τελωνείο εκτελωνισµού. Ενώ η μόνη υποχρέωση της τελωνειακής αρχής είναι να ενηµερώνει έγκαιρα τις αρµόδιες αστυνοµικές ή λιµενικές αρχές για τη λήψη μέτρων αρμοδιότητας  τους κατά τη διαδρομήµή.
Οι αποσκευές με τον βαρύ οπλισμό φέρεται να συνοδεύονταν ή να ανήκαν στους υπηκόους Η.Π.Α  , J.JOSHUA  και T.STEVEN PETER , χωρίς ωστόσο να «προκύπτει » αυτό από την Αστυνομία του Αερολιμένα .
… η έρευνά μας συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί η πορεία και η κατάληξη των αποσκευών και ποιοι συμμετείχαν .
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια