Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αμείλικτα ερωτήματα για την έρευνα του λιμενικού στην τραγωδία της Αίγινας, Υπήρξε χειραγώγηση των στοιχείων;

Γύρω από την τραγωδία της Αίγινας αναπτύσσονται εδώ και ημέρες διάφορα σενάρια πολλά από τα οποία κινούνται στα όρια μεταξύ της μυθοπλασίας και της συνωμοσιολογίας. Το προφίλ και
το όνομα του κατηγορούμενου, όπως και οι υψηλές διασυνδέσεις του, αποτελούν το πρόπλασμα για την τροφοδοσία και την αναζωπύρωση του μυθολογικού κύκλου, αλλά και λιμενικό όπως και ο προϊστάμενος υπουργός του, δεν κάνουν τίποτα για να τον τερματίσουν, αποτινάσσοντας από πάνω την καχυποψία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, μέχρι σήμερα δεν έχουν ληφθεί dna και αποτυπώματα από το ταχύπλοο για να πιστοποιηθεί από τα ευρήματα καταρχήν η παρουσία του 78χρονου στο σκάφος και στη συνέχεια πως ήταν ο χειριστής του. Φανταζόμαστε ότι κανονικά θα έπρεπε να ήταν μια από τις πρώτες προανακριτικές ενέργειες η συγκεκριμένη διαδικασία.

Νερό στο μύλο της καχυποψίας έσπευσε να ρίξει και ο Δρίτσας, ο οποίος διέκοψε τις διακοπές του στο Λεωνίδιο της Αρκαδίας και έσπευσε στο νησί, στο οποίο αφενός έχει εξοχικό σπίτι, αφετέρου ανήκει μέσα στην εκλογική του περιφέρεια. Όμως ως κίνηση και το γεγονός ότι κλείστηκε επί ώρες μέσα στο λιμεναρχείο, προκαλεί έντονο προβληματισμό για το εάν στην υπήρξε ερευνητική διαφάνεια η χειραγωγήθηκε.

Οι υψηλές διασυνδέσεις επίσης του 78χρονου συλληφθέντα με κορυφαίους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ των οποίων οι Φλαμπουράρης και Σταθάκης, οξύνουν επίσης το περιβάλλον της καχυποψίας και της υποψίας για μανιπουλάρισμα κι εκτροχιασμό των στοιχείων.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, το λιμενικό και ο υπουργός οφείλουν στο όνομα της αλήθειας και της δικαιοσύνης να εξαντλήσουν κάθε μέσο και κανόνα ερευνητικής τακτικής και ν' αποδείξουν πως το έκαναν. 
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια