Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Στις 6 το απόγευμα βλέπει ο Τόσκας τους επικεφαλής των ομοσπονδιών για το ειδικό μισθολόγιο των ένστολων, Για ποιο λόγο είναι πολύ σημαντική η συνάντηση

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η συνεδρίαση των επικεφαλής των ομοσπονδιών των σωμάτων ασφαλείας στα γραφεία της ΠΟΑΣΥ, με αποκλειστικό αντικείμενο συζήτησης την απόφαση του ΣτΕ για τα ειδικά μισθολόγια και τον προγραμματισμό των επικείμενων κινητοποιήσεων (αναλυτικό ρεπορτάζ σε λίγη ώρα).

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, είχε προηγηθεί η επίδοση της απόφασης στο υπουργείο οικονομικών, στον υπουργό δημόσιας τάξης και στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. και με τη λήξη ζητήθηκε ραντεβού με τον κ. Τόσκα, στο πλαίσιο της δέσμευσης του για μεταξύ τους συνάντηση το ... περασμένο Σάββατο.

Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια από πλευράς του κ. υπουργού, είχε τεθεί η συνάντηση του νωρίτερα με τον καθ' ύλην αρμόδιο αναπληρωτή υπουργό οικονομικών Γιώργο Χουλιαράκη, ώστε να είναι ενημερωμένος για τις προθέσεις του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης σχετικά τόσο με την απόφαση του ΣτΕ που δικαιώνει την προσφυγή των ΠΟΑΣΥ- ΠΟΑΞΙΑ, όσο όμως και για το νέο καθεστώς που θα διέπει τα ειδικά μισθολόγια.

Οι συνεργάτες του κ. Τόσκα ενημέρωσαν τους συνδικαλιστές πως ο κ. υπουργός θα τους δεχτεί το απόγευμα, καθώς αυτή την ώρα έχει συνάντηση με τους επικεφαλής της δημοτικής αρχής στα Μέγαρα, για να εξεταστούν τα προβλήματα που ταλανίζουν την περιοχή και προέρχονται από επαναλαμβανόμενα κρούσματα ενδημικής και όχι μόνο φύσης.

Συνεπώς και αν από τα πάνω συναχθεί ως συμπέρασμα ότι ο κ. Τόσκας έχει τη λάβει την ενημέρωση από τον κ. Χουλιαράκη καθώς την έθετε ως προϋπόθεση, η συνάντηση αποκτά τεράστιο ειδικό βάρος καθώς θα δοθεί έστω και μια πρόγευση όλων όσα σχεδιάζονται για τους ένστολους.
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια