Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Έγινε και αυτό-Μάνα έκλεψε 5.000 ευρώ από την κόρη της

Άφωνοι έμειναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πύργου όταν κλήθηκαν για μια κλοπή σε σπίτι και ανακάλυψαν πως ο κλέφτης δεν ήταν κάποιος έμπειρος διαρρήκτης αλλά η γιαγιά της οικογένειας!
Αργά χθες βράδυ, συνελήφθη η 49χρονη, γιατί έκλεψε το σπίτι της ίδια της κόρης της. Συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι, η 49χρονη διέρρηξε το σπίτι της 25χρονης κόρης της στον Πύργο και πήρε από το συρτάρι κούνιας το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ, κάποια ακόμη αντικείμενα και το ζευγάρι με τα νυφικά παπούτσια της κόρης της αξίας 500 ευρώ!
Η κόρη της έκρυβε τις οικονομίες της οικογένειας στο συρτάρι της κούνιας του μωρού, κάτι η 49χρονη μητέρα της γνώριζε και δεν σεβάστηκε ούτε το εγγόνι της... Η κόρη ήταν πεπεισμένη όμως πως υπεύθυνη για αυτή την ενέργεια ήταν η ίδια της η μάνα και την κατήγγειλε στις Αρχές, ωστόσo η 49χρονη τα αρνήθηκε όλα αυτά, ενώ και στην έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι της από τους αστυνομικούς δεν βρέθηκε τα κλοπιμαία. Η συλληφθείσα παρόλα αυτά θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.


thepressroom.gr
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια