Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εξανθρωπίζουν τις εγκαταστάσεις της Αμυγδαλέζας για τους πρόσφυγες με 20.000 ευρώ!!!

Η αποκάλυψη από τον Ant1 και το bloko.gr του επικείμενου νέου ανοίγματος της Αμυγδαλέζας μετά το φρεσκάρισμα της και τον εξανθρωπισμό των υποδομών προϋπολογισμένης δαπάνης ... 20.000 ευρώ, ώστε να φιλοξενηθούν σε πρώτη φάση 154 άτομα, όλοι μέλη οικογενειών με παιδιά, προκάλεσε εύλογες απορίες και αντιδράσεις.

Ο Νίκος Μπαλούρδος, με κείμενο στη σελίδα της ΠΟΣΥΦΥ στο facebook σχολιάζει τα εξής: 

Για να ξανανοίξει κάτι πρέπει πρώτα να κλείσει κ η Αμυγδαλεζα δεν έκλεισε ΠΟΤΕ!!! Το σωστό λοιπόν είναι αυξάνονται τα άτομα που κρατούνται ή δημιουργείται μιας νέας μορφής κρατητήριο , όπου εκεί άκουσον άκουσον θα κρατούνται οι άνθρωποι με την θέληση τους !!!
Ποιος θα φυλάει τους οικειοθελής κρατούμενους? Αν κάποιος από αυτούς επιχειρήσει να αποδράσει τί ποινικές κυρώσεις θα έχει? Αν όντως αποδράσει τί ποινικές κυρώσεις θα έχουν αυτοί που τους φυλάνε? Δημιουργείται μιας νέας μορφής κρατουμένους κύριοι για τους όποιος δεν έχει προβλέψει ούτε ο ΠΚ!!!
Δεν θέλω να σκέφτομαι καν ότι για την φύλαξη αυτών των κρατουμένων θα πρέπει να διατεθούν δυνάμεις από το αλλοδαπών κ από τις άλλες ΑΔ της Αττικής. Θα στερηθούν δηλαδή οι πολίτες την αστυνόμευση για να φυλαμε οικειοθελής κρατούμενους.
Ο ΙΟΜ ή ΔΟΜ είχε μία διαδικασία που τηρούνταν μέχρι σήμερα τί άλλαξε κ πρέπει να ανοίξουν νέα κρατητήρια ( κ σε αριθμό κ σε τύπο)?

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια