Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μαρτυρικός θάνατος 17χρονης! Τη βίαζαν για μέρες και την τάισαν στους αλιγάτορες

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον μαρτυρικό θάνατο 17χρονης, της οποίας τα ίχνη αγνοούνταν από το 2009.
Η Brittanee Drexel είχε απαχθεί από
το Μιρτλ Μπιτς της Νότιας Καρολίνας και η υπόθεση παρέμενε ανοιχτή, μέχρι πρότινος, καθώς δεν είχε βρεθεί το πτώμα της.
Ωστόσο, μια πρόσφατη κατάθεση ενός κρατούμενου σε φυλακές των ΗΠΑ, του Taquan Brown, οδήγησε το FBI στην εξιχνίαση της υπόθεσης της εξαφάνισης.
Ειδικότερα, ο Brown αποκάλυψε τις αρχές ότι είδε την κοπέλα στο μέρος, όπου την κρατούσαν οι απαγωγείς της, μέλη συμμορίας (μεταξύ των οποίων και ένας 16χρονος φίλος του, ο Da’Shaun Taylor) βιάζοντάς την κατ' εξακολούθηση για πολλές μέρες. Η κοπέλα υπέστη αμέτρητα βασανιστήρια σε μια αποθήκη όπλων και ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει μέχρι στιγμής οι αρχές, φαίνεται πως ο Da’Shaun Taylor, ο οποίος ήταν φίλος της κοπέλας, την παρέσυρε σε αυτό το μέρος και αργότερα έφερε τους φίλους του, οι οποίοι τη βίασαν μαζικά. Οι νεαροί κράτησαν αιχμάλωτη την 17χρονη πολλές μέρες και στη συνέχεια τη σκότωσαν, ταΐζοντάς την στους αλιγάτορες ώστε το πτώμα της να μη βρεθεί ποτέ.
O κρατούμενος ισχυρίζεται ότι έχει δει σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις την 17χρονη. Την πρώτη φορά, την είχε δει να προσπαθεί να διαφύγει προτού την σταματήσει ένα από τα μέλη της συμμορίας και την αναγκάσει να ξαναγυρίσει την καλύβα, χτυπώντας την με ένα όπλο. Τη δεύτερη φορά, είδει το πτώμα της καθώς το μετέφεραν τυλιγμένο έξω από την κρυψώνα τους για να το “ξεφορτωθούν”.
Παρόλο που η σορός της Drexel δεν βρέθηκε ποτέ, αρκετοί μάρτυρες που εντόπισαν οι αρχές μετά τη διαλεύκανση της υπόθεσης είπαν ότι οι δράστες το πέταξαν σε ένα τοπικό έλος που είναι γεμάτο αλιγάτορες.




ΠΗΓΗ: DAILY MAIL
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια