Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αμφιλοχία: Εξιχνιάστηκε ληστεία με λεία 107.000 ευρώ


Εξιχνιάστηκε, μετά από πολύμηνη και μεθοδική έρευνα, του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας, με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ληστεία η οποία
είχε συμβεί πριν ενάμισι χρόνο περίπου, στην Αμφιλοχία και σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, σε βάρος δυο αλλοδαπών, υπηκόων Ρουμανίας, ηλικίας 34 ετών και ενός 23χρονου ημεδαπού, για διάπραξη ληστείας κατά συναυτουργία.

Η ίδια κατηγορία, βαρύνει έναν ακόμα συνεργό των δραστών, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί και αναζητείται.
 
Ειδικότερα, την 27-3-2015 τα ξημερώματα, στην Αμφιλοχία, οι τέσσερις δράστες, ενεργώντας από κοινού, διέρρηξαν οικία όπου διέμενε 88χρονος ημεδαπός μαζί με την 89χρονη αδελφή του και ασκώντας τους σωματική βία τους έδεσαν και τους φίμωσαν.
 
Οι δράστες αφού ερεύνησαν όλους τους χώρους του σπιτιού αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 107.000 ευρώ και διέφυγαν εγκαταλείποντας τους παθόντες δεμένους.
 
Για τη διερεύνηση της υπόθεσης διενεργήθηκε άμεσα συστηματική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας οι οποίοι αξιοποιώντας στοιχεία που συνέλεξαν με ειδικές ανακριτικές μεθόδους ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία των τριών δραστών.
 
Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ενώ οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια