Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μοναδικές επί παραγγελία καραμπίνες Molot Vepr 12 από το E23 Κοπελάκης που δεν υπάρχουν πουθενά στο πλανήτη!

Πριν από αρκετές εβδομάδες , τρεις εκλεκτοί ζήτησαν από το γνωστό κατάστημα όπλων E23 Κοπελάκης να τους φτιάξει τρία βελτιωμένα λειτουργικά και αισθητικά, Molot Vepr 12. Το κατάστημα τους ρώτησε αν βιάζονται και αν θα το αφήσουν να αυτοσχεδιάσει. Του είπαν ναι, αλλά με μια προϋπόθεση.

Το αποτέλεσμα να είναι πραγματικά μοναδικό. Δηλαδή, να μην υπάρχουν ακριβώς όμοια με αυτά, ούτε σε φωτογραφία στο ίντερνετ.

Έτσι κι έγινε !!!

Vepr 12 Custom by E23 !!


Always one step ahead !


Οι διαφορές από το εργοστασιακό μοντέλο εντοπίζονται στο κοντάκι  το οποίο είναι κλάσεις ανώτερο και ελαφρύτερο. Τα τροποποιημένα Molot Vepr 12 από το E23 Κοπελάκης διαθέτουν μοχλό οπλίσεως και στις δύο πλευρές, τόσο αριστερά όσο και δεξιά διευκολύνοντας αριστερόχειρες και δεξιόχειρες χρήστες. Επίσης, τα όπλα διαθέτουν ειδικό μοχλό απελευθέρωσης γεμιστήρα που ενεργοποιείται χωρίς να φεύγει το χέρι από τη λαβή, έτσι ο χρόνος για να τοποθετηθεί ένας νέος γεμιστήρας φυσιγγίων είναι πολύ πιο γρήγορος….. Οι τρεις διαφορετικοί  χειροφυλακτήρες είναι απίστευτης ομορφιάς και σχεδίασης (δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες). Τα επί παραγγελία Molot Vepr 12 από το E23 Κοπελάκης διαθέτουν το καλύτερο χαλινωτήριο κάννης (compensator) που κυκλοφορεί στην αγορά το οποίο μειώνει αισθητά την ανάκρουση και χρησιμοποιείται από τους καλύτερους σκοπευτές που δραστηριοποιούνται στη σκοποβολή. Κλείνοντας, και λίγο πριν απολαύσετε τις φωτογραφίες, να τονίσω ότι το ένα όπλο διαφέρει αισθητικά από το άλλο, αλλά κάθε ένα έχει τη δική του ομορφιά! 


Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 22940 83144. Επίσης δείτε www.kopelakis.gr.


Αναμένονται από το εξωτερικό, αμφιδέξιοι, πολυμερικοί, μοχλοί απελευθέρωσης γεμιστήρα, πανέξυπνης σχεδίασης "φορετοί" από τον χειριστή επί του εργοστασιακού μοχλού.  Άφιξη εντός Αυγούστου!!


Δείτε στις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε αποκλειστικά από το E23 Κοπελάκης ότι τα όπλα είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ! Η τροποποίηση προς το καλύτερο είναι σε απίστευτο βαθμό, τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά! Δεν υπάρχουν παρόμοια όπλα πουθενά στον πλανήτη, ακόμα και στο εξωτερικό …. 








guns-gr.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια