Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κείμενο αστυνομικού για τον αστυνομικό συνδικαλισμό, "Πού ήσαν όλοι αυτοί όταν..."

Διαβάσαμε ότι τα χάσαμε όλα. 

Ότι οι νέοι συνδικαλιστές τίποτα δεν κάνουν, ότι ο συνδικαλισμός απέτυχε. Διαβάσαμε για
χρυσά κουτάλια, όχι για κουτάλες, δεν το μπέρδεψαν, ξέρουν και φυλάγονται και δυστυχώς για όλους μας όλοι οι σωτήρες μας αποστρατεύτηκαν "συνδικαλιστικά". Όλοι αυτοί που χρόνια τώρα "έδιναν μάχες" για εμάς, δυστυχώς έφυγαν ή μάλλον τους έφυγαν.

Το έργο τους πράγματι μεγάλο. Ας θυμηθούμε λοιπόν κάποια απλά αλλά τόσο σημαντικά επιτεύγματά τους που πράγματι ο ιστορικός θα τα αναγνωρίσει ως μοναδικά.

- Πού ήσαν όλοι αυτοί όταν νύχτα με πανσέληνο έφτιαχναν τη διάταξη να εισπράττουν οι φίλοι τους το εφάπαξ στα 35 χρόνια , να συνεχίζουν να 'εργάζονται" αλλά χωρίς την καταβολή εισφορών; Πού ήταν; Εκεί όλοι μαζί.
- Πού ήσαν όλοι αυτοί όταν έφτιαχναν την διάταξη για τους χαμηλόβαθμους να παίρνουν το εφάπαξ στα 31 χρόνια και αργότερα "έδιναν μάχες" για να το καταργήσουν; Ήταν όλοι τους εκεί.
- Πού ήσαν όλοι αυτοί όταν ο Νόμος ισχύει για όλους από 1 Ιανουαρίου αλλά για κάποιους από τη δημοσίευση; Ποιός Νόμος; Τον ξεχάσατε; Ήταν όλοι εκεί.
- Πού ήσαν όλοι αυτοί όταν η Διοίκηση του ΤΕΑΠΑΣΑ στερούνταν νομιμότητας; Εισηγούνταν στον Υπουργό εργασίας να φτιάξει διατάξεις για το εφάπαξ! Ναι για τα 35 χρόνια. Δέν το θυμάται κανείς; Ήταν όλοι εκεί.
- Πού ήσαν όλοι αυτοί όταν το ΤΕΑΠΑΣΑ δεν εισέπραττε τους κοινωνικούς πόρους εκατομμυρίων ευρώ; Δεν είχατε εκπροσώπους στο ταμείο; Τι έκαναν; ΤΙΠΟΤΑ!!! Ακόμη και σήμερα δεν έχουν εισπραχθεί . Όχι όχι! Δεν φταίνε οι νέοι, απλά αυτοί που οφείλουν ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ. Το ξεχασατε κι αυτό; Ήταν όλοι εκεί.
- Που ήσαν όλοι αυτοί όταν "μεγαλοσυνδικαλιστής" για να μην πώ τεράστιος, εισηγούνταν το περιορισμό των πενθημέρων; Ναι Ναι καλά θυμάστε καλά διαβάσατε να μειωθούν τα πενθήμερα !!! 

Είπαμε θέλαμε να γίνουμε αρεστοί , έχουμε και καριέρα!!! Το ξεχάσατε και αυτό; Αν δεν το θυμηθείτε υπάρχουν και έγγραφα. Ήταν όλοι εκεί.
Δεν θα συνεχίσουμε , πιστεύουμε ότι βοηθήσαμε στην προβολή του έργου σας αν όμως χρειαστεί και πάλι εδώ θα είμαστε να καταγράψουμε τις δραστηριότητες σας για να μαθαίνουν οι ΝΕΟΙ και να θυμούνται οι ΠΑΛΙΟΙ.
Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια χωρίς πολλά λόγια για το καλό όλων των συναδέλφων και όχι των λίγων. Όπως προκύπτει από το ΑΡΧΕΙΟ που μας παραδώσατε.

ΥΓ (1) Θυμάσαι Κώστα ; Βασίλη ; Δημήτρη ; Γιάννη; Μαρία ; Βαγγέλη ; Γιώργο ; Νίκο ; Ξέχασα κανέναν ; Πολλούς ε; Δεν πειράζει την άλλη φορά.
ΥΓ (2) Για τις δικαστικές σας βόλτες στην Ευελπίδων τόσα χρόνια δεν θα μιλήσουμε , ίσως χρειαστεί στο μέλλον ,άλλωστε όπως λέει και ο λαός " πίσω έχει η αχλάδα την ουρά". -


Κείμενο αναγνώστη με email στο bloko.gr και με τίτλο επιλογής: ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια