Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ξέσπασε ο διοικητής των ΜΑΤ: "Αν δεν μας θέλετε, καταργείστε μας..."

Για τον επικεφαλής της ΔΑΕΑ ως bloko.gr του έχουμε επιδαψιλεύσει πολλές κατηγορίες και μάλιστα αρκετά σκληρές, ασκώντας κριτική πάνω σε ζητήματα που άπτονται στη διαχείριση του προσωπικού και κάποιων υποθέσεων.

Αυτή την φορά ωστόσο οφείλουμε ν' αποδώσουμε τα του Καίσαρος, καθώς όπως σημειώνουν έγκυρες πηγές ενημέρωσης, οδηγήθηκε σε ξέσπασμα και συνάμα έκρηξη ειλικρίνειας, ζητώντας από την στενή ηγεσία δραστικές αποφάσεις για τη τύχη των ΜΑΤ.

Μιλώντας με τον αττικάρχη φέρεται να του είπε για την υπόθεση των επεισοδίων με τους εργαζόμενους της ΒΙΟΜΕ και την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, πως "αυτό το πράγμα δεν πάει άλλο. Πείτε μας επιτέλους τι θέλετε από εμάς. Τι πρέπει να κάνουν οι αστυνομικοί όταν δέχονται κλοτσιές, διαγκωνιές και κάθε είδους επιθέσεις. Αν δεν μας θέλατε καταργείστε μας να τελειώνουμε..."

Βάζουμε εισαγωγικά στις φράσεις, καθώς αξιόπιστη πηγή του bloko.gr μας βεβαιώνει ότι ειπώθηκαν αυτολεξεί μεταξύ και άλλων σχετικών επισημάνσεων.

Η αλήθεια σε κάθε περίπτωση είναι πως ο Τόσκας, η κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τους συγκυβερνήτες τους ΑΝΕΛ, θα πρέπει να λάβουν ξεκάθαρες και διαυγείς αποφάσεις. Θέλουν ή δεν θέλουν τα ΜΑΤ. Αν ναι με ποιους όρους, προϋποθέσεις και δικαιώματα χρήσης του υπηρεσιακού εξοπλισμού τους. 

Όχι όμως όπως όπως στην περίπτωση του τρίτου μνημονίου να δέρνουν τον κόσμο μέχρι να φορεθεί στη Βουλή ο επαχθής και επονείδιστος βρόχος στο λαιμό του λαιμού κι έπειτα να τους καταγγέλλουν για αστυνομική βία και αυθαιρεσία, ικανοποιώντας με απόλυτο και εξοργιστικό τρόπο την αυταρέσκεια της ανερμάτιστης υποκρισίας  και του πιο φτηνού λαϊκισμού.  
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια