Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Έφοδος της επιθεώρησης εργασίας σε ... αστυνομικό τμήμα! Τι έψαχναν και τι έλεγξαν

Θα πρόκειται για παγκόσμια πρωτοτυπία, να δεχθεί έφοδο ένας κατεξοχήν ελεγκτικός μηχανισμός όπως είναι η αστυνομία, από έναν άλλο.

Σε ότι αφορά στα αστυνομικά χρονικά, αναμφίβολα η έρευνα των επιθεωρητών εργασιών στο αστυνομικό τμήμα της Καλλιθέας δεν έχει προηγούμενο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, οι επιθεωρητές πήγαν στο Α.Τ. περίπου στις 11 χθες το πρωί και ολοκλήρωσαν την επιθεώρηση σχεδόν μία αργότερα, έχοντας προηγουμένως ελέγξει εξονυχιστικά για την ύπαρξη πυροσβεστήρων, την ποιότητα του φωτισμού, αν υπάρχουν γυμνά καλώδια και γενικά οτιδήποτε συνιστά απειλή για τη δημόσια ασφάλεια και υγιεινή.

Αναμένεται με ενδιαφέρον το πόρισμα στο οποίο θα καταλήξουν, με δεδομένο ότι η οικονομική "απίσχνανση" τόσων ετών και η περιοδική έξωση των συνεργείων καθαρισμού, έχουν δημιουργήσει σε πολλά τμήματα χώρους αποπνικτικούς και συνθήκες εργασιακής ασφυξίας. Και για τους αστυνομικούς που εργάζονται μεγάλο τμήμα της κάθε ημέρας σε αυτά, αλλά και για τους πολίτες που έκοντες άκοντες τα ... "επισκέπτονται".
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια