Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σημαντική δωρεά ζωής για τους άνδρες της ΔΙ.ΑΣ.

Εννέα κράνη για τους άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. προσέφερε ως δωρεά η εταιρία Ηλειακή Ελαιουργία στον Πύργο. Οι ιδιοκτήτες της εταιρίας προέβησαν σε αυτή την κίνηση
προκειμένου να ενισχύσουν μια ομάδα κρούσης πρώτης γραμμής σε εξοπλισμό την στιγμή που η οικονομική κατάσταση που βιώνει η χώρα, είναι απαγορευτική στο να προσφέρει το κράτος ακόμα και το βασικό εξοπλισμό ασφάλειας στους αστυνομικούς. Σε μια σεμνή τελετή στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δ.Α. Ηλείας στον Πύργο η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων παρέλαβε για λογαριασμό των ανδρών της ΔΙ.ΑΣ. τα νέα κράνη και τους τα παρέδωσε για να περιπολούν πλέον με ασφάλεια.

Όπως τόνισε η πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας, Ηλίας Παναγούλης «…είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά σήμερα για την Ένωση, που ο Βασίλης Τσαούσης, φίλος της ΕΛ.ΑΣ. εκπροσωπώντας την Ηλειακή Ελαιουργία και με την φυσική παρουσία των δύο συνιδιοκτητών της εταιρίας, του Θύμιου Τσαούση και του Χρήστου Σκούφη, παρευρίσκονται εδώ προκειμένου να παραδώσουν στην Ένωση μας, για λογαριασμό της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εννέα κράνη προκειμένου οι συνάδελφοί μας να βρίσκονται πιο ασφαλείς στις μηχανές επάνω.

Σε μια ομάδα η οποία αποτελεί την ομάδα κρούσης της πρώτης γραμμής στην καταστολή του εγκλήματος. Συμβολικά παραδίδουν τα κράνη στους αστυνομικούς που υπηρετούν στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. προκειμένου να διαφυλάξουν τη ζωή του, σε μια συγκυρία όπου η Πολιτεία αδυνατεί σε πολλές των περιπτώσεων να μας θωρακίσει. Σήμερα βλέπουμε την ιδιωτική πρωτοβουλία, τρεις ιδιώτες ότι διασφαλίζουν το αστυνομικό προσωπικό της Δ.Α. Ηλείας. Να τους ευχαριστήσω για ακόμα μια φορά είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς και αναγνώριση στην προσφορά για το έργο της ΕΛ.ΑΣ.» είπε χαρακτηριστικά.
Από την πλευρά της Ηλειακής Ελαιουργίας, ο Βασίλης Τσαούσης, ο οποίος και παρέλαβε τιμητική πλακέτα από τα μέλη του ΔΣ της Ένωσης, τόνισε ότι «είναι χαρά και τιμή μας που μπορούμε να συμβάλουμε με οποιοδήποτε τρόπο στην Ελληνική Αστυνομία και ιδιαίτερα στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. που είναι στην πρώτη γραμμή. Ευχαριστούμε για την τιμή που μας κάνετε».







kranoi2

ilialive.gr
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια