Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Περιπετειώδης σύλληψη ενόπλου στα Χανιά

Ζορίστηκαν οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. ώσπου να ακινητοποιήσουν ένα «νταή» που απείλησε με πιστόλι έναν αλλοδαπό με τον οποίο διαπληκτίστηκε σε περιοχή του Δήμου Χανίων, καθώς αντιστάθηκε σθεναρά, προσπαθώντας να αποφύγει τη σύλληψη.

Ωστόσο, ο 59χρονος Έλληνας βρέθηκε με χειροπέδες και το πιστόλι με το οποίο απείλησε τον 33χρονο Αλβανό κατασχέθηκε με 13 φυσίγγια στο γεμιστήρα του και εστάλη για βαλλιστική εξέταση, ώστε να διαπιστωθεί αν ο κάτοχός του το είχε χρησιμοποιήσει και σε άλλα περιστατικά. Μαζί με τον 59χρονο, συνελήφθη και ένας 41χρονος Βούλγαρος που συμμετείχε στο επεισόδιο. 

Και οι δυο οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια όπου ερευνάται αν εμπλέκονται και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις και στη συνέχεια θα προσαχθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων κατηγορούμενοι για απειλή και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

*** Αλλά και στο Αγρίνιο, οι αστυνομικοί αναζητούν από το βράδυ του Σαββάτου έναν 34χρονο «πιστολέρο» που φέρεται να εγκλώβισε το αυτοκίνητο ενός 49χρονου που του έκανε παρατήρηση επειδή οδηγούσε επικίνδυνα το όχημά του και τον απείλησε με πιστόλι! Τα στοιχεία ταυτότητας του δράστη είναι γνωστά, αλλά δεν έχει εντοπιστεί ακόμη.

protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια