Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Προσφορά του ιδρύματος Εξοχές ΕΛ.ΑΣ

Ένας νέος κατασκηνωτικός θεσμός καθιερώνεται για πρώτη φορά φέτος στις εγκαταστάσεις των Παιδικών Εξοχών Ελληνικής Αστυνομίας στον Άγιο Ανδρέα Ν. Μάκρης Αττικής, μετά το πέρας
φιλοξενίας των παιδιών και συγκεκριμένα κατά το χρονικό διάστημα από 24-08-2016 έως 27-10-2016.
Ύστερα από σχετική εισήγηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Εξοχές «Ελληνικής Αστυνομίας», αποφασίστηκε από τον κ. Αρχηγό του Σώματος, περίοδος λειτουργίας «ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ ΜΕ ΓΟΝΕΙΣ», όπου την εξυπηρέτηση των παιδιών θα «αναλαμβάνουν» οι γονείς τους που θα τα συνοδεύουν, καθώς και εν συντάξει αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο της εθελοντικής προσφοράς τους, στους οποίους θα παρέχεται η δυνατότητα διαμονής εντός των εγκαταστάσεων των παιδικών κατασκηνώσεων. 
Η Ένωσή μας χαιρετίζει την αξιέπαινη αυτή προσπάθεια του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος και της Διευθύντριας του κας ΚΟΡΚΟΝΤΖΕΛΟΥ Αθανασίας, η οποία θα πρέπει να τύχει καθολικής αποδοχής και στήριξης από ολόκληρη την αστυνομική οικογένεια, καθότι πρόκειται για μια σπουδαία κοινωνική προσφορά, δεδομένης και της σημερινής οικονομικής κατάστασης, εξαιτίας της οποίας πολλές οικογένειες δεν έχουν τη δυνατότητα θερινών διακοπών.




ΓΙΑ  ΤΟ  Δ.Σ.


Ο   ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο  ΓΕΝΙΚΟΣ   ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Βασίλειος  ΒΡΑΝΤΖΑΣ

Κανέλλος  ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια