Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η ΕΛ.ΑΣ. αλλάζει πρόσωπο τον Σεπτέμβριο, με οργανωτική αναμόρφωση υπηρεσιών και μίνι κρίσεις

Σαρωτικές αλλαγές αναμένεται να επιφέρει στο προφίλ και στην ποιοτική ιδιοσυστασία της αστυνομίας το νέο νομοσχέδιο για την αναδιάρθρωση του σώματος, η επιστροφή του
οποίου αναμένεται από το ΣτΕ εντός των προσεχών ημερών με σχόλια και παρατηρήσεις.

Πληροφορίες του bloko.gr από έγκυρες πηγές σημειώνουν πως η πρόθεση της ηγεσίας είναι τον Σεπτέμβριο η αστυνομία να μπει σε νέα εποχή με αναδιαρθρωμένο - ψιμυθιωμένο προφίλ και οργανωτικό δομισμό προκειμένου να γίνουν πιο ευέλικτες και διαδραστικές οι υπηρεσιακές παροχές της στην κοινωνία.

Σο πλαίσιο αυτό, θα προκύψουν υπηρεσιακές κεφαλαιώδεις αλλαγές σε μεγάλες υπηρεσίες, μεταξύ των οποίων η γενική επισήμων η οποία θα διευρυνθεί, αναλαμβάνοντας πλήρως και αποκλειστικά τη ζημιογόνο για το κεφάλαιο της ασφάλειας φύλαξη και συνοδεία στόχων. Για το συγκεκριμένο λόγο αποδίδεται σημαντική σημασία στο πόρισμα της επιστροπής που έκανε τον ανακαθορισμό των στόχων ( ΕΔΩ ).

Όπως σημειώνεται, ενδέχεται αναλόγως και τηρουμένων των αναλογιών να πραγματοποιθούν μίνι κρίσεις με αριθμητικά μικρές αναβαθμισμένες μετακινήσεις αξιωματικών, που θα κληθούν να υλοποιήσουν και να υπηρετήσουν το νέο σχεδιασμό.
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια