Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αύριο ξεκινούν οι μεταθέσεις των αξιωματικών στην ΕΛ.ΑΣ., Τι θα γίνει με τα ΜΑΤ

Μεταθέσεις Αξιωματικών: Το Συμβούλιο μεταθέσεων Ανωτέρων Α.Ε.Α. θα συνεδριάσει την 29/06/2016, ημέρα Τετάρτη, προκειμένου να
εξετάσει τακτικές μεταθέσεις έτους 2016.

Υπενθυμίζεται ότι το συμβούλιο αυτό ΔΕΝ αφορά Αξιωματικούς με οργανική θέση Ανθυπαστυνόμου του Ν. 3686/08.


η ενημέρωση από τον Νίκο Κορόμηλα, μέλος στ δ.σ. των αστυνομικών ν/α Αττικής


Για το θέμα των αξιωματικών των ΜΑΤ θυμίζουμε δήλωση στο bloko.gr του προέδρου της ΠΟΑΞΙΑ στις 22 του μήνα


Από χθες ήδη, διαδίδεται με αστραπιαία ταχύτητα η φήμη ότι η διοίκηση της ΔΑΕΑ σκοπεύει να ζητήσει τη μετακίνηση των επικεφαλής των διμοιριών και των διοικητών των τμημάτων των ΜΑΤ, από τις οποίες προέρχονται οι περισσότεροι αστυνομικοί που υπέβαλαν αιτήματα μετάθεσης, σε ένδειξη διαμαρτυρίας όχι μόνο προς τον Τόσκα αλλά και προς τον διοικητή τους.

Με δεδομένο ότι οι μεταθέσεις των αξιωματικών επίκεινται (ξεκινούν στις 28 ή 29 Ιουνίου), το bloko.gr έθεσε το θέμα στον πρόεδρο της ΠΟΑΞΙΑ κ. Γιάννη Κατσιαμάκα, ο οποίος μάλιστα συμμετέχει στα σχετικά συμβούλια.

Ο κ. Κατσιαμάκας μας είπε τα ακόλουθα: "Θεωρώ ότι είναι αδιανόητο να φέρουν στα συμβούλια λίστα μαζικής προγραφής αξιωματικών των ΜΑΤ. Η αστυνομία δεν λειτουργεί εκδικητικά ή με ρεβανσισμούς. Αν όμως όπως τουλάχιστον φημολογείται επιχειρήσουν την οποιαδήποτε σχετική μεθόδευση, θα μας βρουν κάθετα αντίθετους και θα την μπλοκάρουμε. Θα ασκήσουμε το δικαίωμα του βέτο και θα βγούμε δημόσια να καταγγείλουμε ως διώξεις και θα καταδείξουμε τη σκοπιμότητα των μαζικών μετακινήσεων".
.
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια