Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Επίσημη παρουσίαση του νέου σάιτ των γιατρών της ΕΛ.ΑΣ, Ηλεκτρονική τράπεζα αίματος και ραντεβού μέσω ίντερνετ

Ο ταξίαρχος Αθανάσιος Μπαδέκας και δίπλα του, ο κατασκευαστής της ιστοσελίδας Στέλιος Φραγγεδάκης
Το νέο σάιτ του κεντρικού ιατρείου των Αθηνών, το οποίο είναι γνωστό στο αναγνωστικό κοινό του bloko.gr από απανωτές παραπομπές, παρουσιάστηκε κι επίσημα σήμερα στην αίθουσα Μπακογιάννη του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., με τα πιο σημαντικά στοιχεία που προέκυψαν ν' αφορούν στην ηλεκτρονική "μετάγγιση" αίματος, για την οποία μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες στην παρουσίαση που πραγματοποίησε ο διευθυντής του ΚΙΑ ταξίαρχος Αθανάσιος Μπαδέκας, αλλά και η δέσμευση ότι το αργότερο σε 4 μήνες το κλείσιμο των ραντεβού θα γίνεται μέσω ειδικής φόρμας που θα ενσωματωθεί στην ιστοσελίδα.


Διαβάστε την ανακοίνωση του αρχηγείου 

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, 8 Ιουνίου 2016, το πρωί, η παρουσίαση του νέου ιστότοπου «www.kiath.gr» του Κεντρικού Ιατρείου Αθηνών της Ελληνικής Αστυνομίας, στην αίθουσα «Παύλος Μπακογιάννης» του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.
Μέσα από το νέο αυτό ιστότοπο παρέχεται στο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας άμεση πρόσβαση σε ποικίλες χρήσιμες πληροφορίες, απαντώνται ερωτήματα διαδικαστικού χαρακτήρα, δημοσιεύονται ωράρια λειτουργίας ιατρείων, χρήσιμη αρθρογραφία για θέματα ιατρικού χαρακτήρα, κ.λπ.

Στην εκδήλωση για την παρουσίαση παρευρέθηκαν ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Τζανέτος Φιλιππάκος και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας.
Παρέστησαν ακόμα, ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Ιωάννης Διαμαντόπουλος, η Προϊσταμένη Επιτελείου του Αρχηγείου, Αντιστράτηγος Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος, οι Προϊστάμενοι Κλάδων του Αρχηγείου, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Υγειονομικού, Υποστράτηγος (ΥΓ) Ηλίας Μαλεβίτης, ο Διευθυντής του Κεντρικού Ιατρείου Αθηνών, Ταξίαρχος (ΥΓ) Αθανάσιος Μπαδέκας, άλλοι Αξιωματικοί του Αρχηγείου και της Διεύθυνσης Υγειονομικού και προσωπικό του Σώματος.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας τόνισε τα εξής:
«Χαιρετίζουμε με ενθουσιασμό σήμερα την πρωτοβουλία του Κεντρικού Ιατρείου Αθηνών για τη δημιουργία διαδικτυακού ενημερωτικού χρηστικού ιστοτόπου που σκοπό έχει να παρέχει βοήθεια στο εν ενεργεία και αποστρατεία προσωπικό της Αστυνομίας και στα μέλη των οικογενειών τους, αναφορικά με τις δυνατότητες της ιατροφαρμακευτικής φροντίδας στα πλαίσια λειτουργίας της Διεύθυνσης Υγειονομικού της Αστυνομίας.
Χαιρετίζουμε και ενθαρρύνουμε κάθε προσπάθεια που κινείται στην κατεύθυνση επίλυσης θεσμικών κυρίως διοικητικής φύσεως, θεμάτων του προσωπικού στα πλαίσια στοιχειώδους αναγνώρισης από την Υπηρεσία και τη Πολιτεία για την προσφορά τους στη κοινωνία.»

Στη συνέχεια, ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης στην ομιλία του, μεταξύ άλλων, είπε:
«…Η κατασκευή του νέου διαδικτυακού ιστότοπου του Κεντρικού Ιατρείου Αθηνών αποτελεί μία ακόμη καινοτομία δράσης και εξυπηρέτησης για την κάλυψη των αναγκών των εν ενεργεία αστυνομικών και των πολιτικών υπαλλήλων, καθώς και των προστατευόμενων μελών αυτών.
Στη σημερινή κοινωνία, που η τεχνολογία εξελίσσεται, κρίνεται αναγκαίο να βελτιώσουμε με νέες ποιοτικές μεθόδους και με έναν πιο απλουστευμένο τρόπο την καθημερινότητα των πολιτών ως προς τις παροχές υγείας.
Το Κεντρικό Ιατρείο Αθηνών – και αυτό είναι προς τιμήν σας και σας αξίζουν θερμά συγχαρητήρια – πρωτοστατεί στην εξυπηρέτηση του αστυνομικού και πολιτικού προσωπικού, προσφέροντας μέσω του νέου ιστοτόπου του γρήγορη ενημέρωση, πληροφορίες για διαδικαστικά ζητήματα, φόρμα ερωταπαντήσεων και πολλά άλλα, εκμηδενίζοντας την όποια ταλαιπωρία αναμονής και επιβαλλόμενης αυτοπρόσωπης παρουσίας των ενδιαφερομένων.
Η πρωτοποριακή αυτή δράση αναβαθμίζει τη συνολική εικόνα της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς δίνει ουσιαστική προτεραιότητα στην κάλυψη των αναγκών του ένστολου και πολιτικού προσωπικού της...»

Ακολούθως, χαιρετισμό απηύθυνε ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης και, μεταξύ άλλων, τόνισε:
«…Είναι ιδιαίτερα χαρούμενη η σημερινή μέρα και νομίζω ότι αυτή η δράση έρχεται να προστεθεί στις τόσες άλλες, που κατοχυρώνουν την εξωστρέφεια της Ελληνικής Αστυνομίας. Νομίζω ότι το δόγμα που υπηρετούμε άπαντες, γυναίκες και άντρες, το τελευταίο διάστημα εδραιώνεται, παίρνει σάρκα και οστά, έτσι ώστε να υπάρξει μετουσίωση, σε αυτό που κάθε φορά οι Έλληνες αστυνομικοί διακηρύσσουν, δηλαδή να είμαστε δίπλα στον πολίτη, δίπλα σε εκείνους που πραγματικά έχουν την ανάγκη μας.
Εδώ με μία πιο διευρυμένη έννοια η πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Υγειονομικού, που της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, έκανε μία προσπάθεια και κατόρθωσε να δημιουργήσει έναν ιστότοπο, έτσι ώστε να μπορεί ο κάθε ένας και η κάθε μία, που θα ήθελε να πληροφορηθεί ζητήματα που άπτονται της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης να έχει τη δυνατότητα της άμεσης ενημέρωσης...»

Τέλος, ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης στην ομιλία του ανέφερε:
«Προς επίρρωση όσων έχουν λεχθεί, νιώθω την ανάγκη πρώτον να ευχαριστήσω για την πρωτοβουλία, γιατί στη ζωή και τα σημαντικότερα και τα μικρότερης αξίας πράγματα έχουν μία αφετηρία και είναι η πρωτοβουλία και η σύλληψη. Άρα λοιπόν πρέπει να συγχαρώ αυτούς τους ανθρώπους που είχαν τη σύλληψη να αναληφθεί αυτή η πρωτοβουλία. Να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που εργάστηκαν, γιατί καμιά φορά εμείς οι πολιτικοί προσπαθούμε να απολαμβάνουμε το εύγε μίας κατάκτησης, χωρίς να απονέμεται η αναγνώριση σε εκείνους που δουλεύουν για να γίνει μία τέτοια κατάκτηση.

Η αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών, στο να αναβαθμίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών στη ζωή, είναι ένα κρίσιμο μέγεθος και μία κρίσιμη επιλογή. Η Ελληνική Αστυνομία έχει πλέον τη βούληση να αξιοποιήσει όλα αυτά τα μέσα, τις νέες τεχνολογίες, που όταν υπηρετούν τον άνθρωπο είναι ευλογία, όταν όμως δεν υπηρετούν τον άνθρωπο είναι κατάρα.
Έχουμε λοιπόν μπροστά μας μία ακόμα κατάκτηση. Αναμένουμε και το επόμενο βήμα, που θα είναι τα ραντεβού και θα μπορούν να κλείνονται και αυτό είναι μία σημαντική επιλογή που πρέπει να πετύχουμε. Γιατί έτσι, με τέτοιου είδους υπηρεσίες, εμπεδώνουμε το αίσθημα ασφάλειας των στελεχών της Αστυνομίας και όταν κανείς αισθάνεται ασφαλής σε ένα τέτοιο περιβάλλον για τα ζητήματα της υγείας του, τότε και πιο παραγωγικός γίνεται και τότε πραγματικά γίνεται φορέας εμπέδωσης της ασφάλειας στον πολίτη.

Με αυτές λοιπόν τις σκέψεις, θέλω και να ευχαριστήσω ειλικρινά όλους που μας τιμάτε με την παρουσία σας πρώτον, να ευχαριστήσουμε όλους όσοι εργάστηκαν και βεβαίως, τον άνθρωπο που αφιλοκερδώς προσέφερε αυτήν την σημερινή κατάκτηση της Αστυνομίας.
Με τέτοιες προσπάθειες νομίζω ότι όλοι μαζί, δουλεύοντας συλλογικά σε ένα πνεύμα συνεννόησης, συνεργασίας, καλοπροαίρετης διάθεσης είναι βέβαιο ότι μπορούμε να αναβαθμίσουμε ακόμη περισσότερο, στις δύσκολες στιγμές που περνάει η Πατρίδα και που πραγματικά όλοι όσοι ζουν ως μισθωτοί έχουν ζήσει τις επιπτώσεις αυτής της κρίσης και στη ζωή τους και στις οικογένειές τους, αλλά πιστεύω ότι υπάρχει φως στο τούνελ και σιγά - σιγά με την προσπάθεια όλων, εφόσον η Πατρίδα πάρει τα πάνω της, μπει σε έναν δρόμο ανάπτυξης νομίζω ότι υπάρχει η βούληση από την Κυβέρνηση να υπάρξει και δίκαιη κατανομή, όχι μόνο των βαρών που γίνεται τώρα, αλλά και των δυνατοτήτων που θα αποκτηθούν από την ανάπτυξη.

Σε ένα τέτοιο περιβάλλον ανθρωπιάς, συνεννόησης, πατριωτισμού πρέπει να κινηθούμε όλοι. Θέλω λοιπόν και πάλι και να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας και να ευχαριστήσω την Ηγεσία και την Πολιτική και τη Φυσική της Αστυνομίας, που εργάζεται παράλληλα με τα ζητήματα της ασφάλειας του τόπου και για την αναβάθμιση των υπηρεσιών στα στελέχη της Αστυνομίας. Να είστε καλά».

Στη συνέχεια, ο Διευθυντής του Κεντρικού Ιατρείου Αθηνών, Ταξίαρχος (ΥΓ) Αθανάσιος Μπαδέκας πραγματοποίησε παρουσίαση των δράσεων του Κεντρικού Ιατρείου Αθηνών και της νέας ιστοσελίδας. Κατά την παρουσίαση, αναφέρθηκε εκτενώς στη δομή, στο περιεχόμενο και τις δυνατότητες της νέας ιστοσελίδας και ευχαρίστησε ιδιαιτέρως το Διευθυντή της εταιρείας που δημιούργησε την ιστοσελίδα Στυλιανό Φραγγεδάκη για την αφιλοκερδή προσφορά του στο Σώμα.

Τον λόγο έλαβε και ο κ. Φραγγεδάκης, ο οποίος παρουσίασε τα τεχνικά χαρακτηριστικά της νέας ιστοσελίδας, την αυξητική πορεία της επισκεψιμότητας και αναφέρθηκε στις περαιτέρω δυνατότητες αξιοποίησής της για την εξυπηρέτηση του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας.
Στο τέλος της εκδήλωσης ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης έδωσε αναμνηστική πλακέτα στον κ. Φραγγεδάκη, ενώ ο Αρχηγός του Σώματος τον ευχαρίστησε προσωπικά για την προσφορά του.
Υπενθυμίζεται ότι το Κεντρικό Ιατρείο Αθηνών παρακολουθεί την κατάσταση της υγείας του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας και των πολιτικών υπαλλήλων της, μεριµνά για την πληρέστερη ιατρική και νοσοκομειακή περίθαλψη τους και επιβλέπει - παρακολουθεί την πορεία της ασθένειας τους.
_________________________
Δείτε εδώ την παρουσίαση του Διευθυντή του Κεντρικού Ιατρείου Αθηνών, Ταξίαρχου (ΥΓ) Αθανάσιου Μπαδέκα


Παρατίθενται φωτογραφίες


























.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια