Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μετέθεσαν τους 2 από τους 6 ελεγκτέους αξιωματικούς των ΜΑΤ

Με μετριοπάθεια και με ολίγον από ... ανατροπές διαχειρίστηκαν τα αρμόδια συμβούλια μεταθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. τις περιπτώσεις των αξιωματικών των ΜΑΤ που "εμπλέκονται" και κρίνονται είτε στο πλαίσιο της διεξαγωγής της ΕΔΕ, είτε ως επικεφαλής διμοιριών από τις οποίες υπήρξες οι περισσότερες αιτήσεις για μεταθέσεις και εξ αυτών των λόγων υπήρξε έντονη η φημολογία περί μαζικής μετακίνησης τους.

"Ήταν καταλυτική η χθεσινή ανάρτηση στο bloko.gr που έθιγε το συγκεκριμένο ζήτημα" λέει αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. με επίγνωση των διεργασιών που παρασκηνιακά συντελέστηκαν στην αξιολόγηση των περιπτώσεων.

Από τους 6 μετακινήθηκαν οι 2, με τον πρώτο να μετακινείται από την ΥΑΤ αλλά να παραμένει στο επιτελείο της ΔΑΕΑ, παρότι η αρχική μετάθεση ήταν προς το κέντρο επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ. Για τον συγκεκριμένο αξιωματικό υπήρξες άμεση αντίδραση των αντιπροσώπων των ομοσπονδιών ΠΟΑΣΥ- ΠΟΑΞΙΑ, με αποτέλεσμα να ανατραπεί και ν' ανακληθεί τελευταία στιγμή η μετάθεση για να μην εκληφθεί ως ρεβανσισμός.

Ο δεύτερος αξιωματικός μετακινήθηκε προς το τμήμα του Κορυδαλλού, αλλά όπως σημειώνουν οι πληροφορίες, είχε προηγηθεί κατάθεση σχετικού αιτήματος του. 
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια