Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Παιδόφιλος ταξίδεψε 160 χιλιόμετρα για να βιάσει μια 12χρονη

image
Ένας άνδρας ο οποίος ταξίδεψε 160 χιλιόμετρα, προκειμένου να βιάσει μια 12χρονη αφού πρώτα την είχε εκβιάσει μέσω διαδικτύου, καταδικάστηκε σε κάθειρξη 6 ετών
Ο 26χρονος Μαρκ Γρκίναλ είχε βομβαρδίσει το θύμα του με ένα «αμείλικτο τσουνάμι» αιτημάτων να του στείλει γυμνές φωτογραφίες της, αφού πρώτα την γνώρισε σε ένα chatroom.

Προκειμένου να την πείσει να του στείλει φωτογραφίες, της είπε ότι θα της πάρει δώρα, αλλά με τον καιρό γινόταν ολοένα και πιο απαιτητικός και πιεστικός και ακραίος. Όταν εκείνη αρνήθηκε να του στείλει φωτογραφίες της με εσώρουχα ή topless, την απείλησε πως θα τυπώσει αυτές που του είχε ήδη στείλει και ότι θα τις έστελνε στους συμμαθητές της.

Αμέσως μετά, ο Γκρίναλ έγινε ακόμα πιο πιεστικός, αυτή τη φορά ζητώντας της να κάνουν σεξ. Όταν εκείνη προσπάθησε πάλι να αρνηθεί, εκείνος ανέβασε μια topless φωτογραφία της σε ένα website και της έστειλε το screenshot για να πάρει το μήνυμα πως δεν αστειευόταν.
Επίσης, την απείλησε πως θα αυτοκτονήσει, αν δεν έκαναν σεξ, ενώ της είπε ψέματα πως πήρε υπερβολική δόση χαπιών εξαιτίας της.

Όταν εκείνη τελικά δέχτηκε, ταξίδεψε από το σπίτι του στο Λίβερπουλ μέχρι το Νονίτον στο Γουόρκσιρ, για να βιάσει το κορίτσι σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου.

Ο εισαγγελέας Ντιλρόι Χένρι ανέφερε πως στη δικογραφία υπάρχουν 2.000 σελίδες μηνυμάτων μεταξύ του Γκρίναλ και του θύματος. Περίπου 80 περιέχουν μηνύματα σεξουαλικής φύσης, τα οποία ήταν «πολύ παραστατικά και λεπτομερή».

«Η 12χρονη είπε στη μητέρα της πως θα κοιμόταν στο σπίτι μιας φίλης της, ένα ψέμα που αυτός την προέτρεψε να πει, και έκαναν check in στο δωμάτιο 418, όπου πέρασαν τη νύχτα μαζί» πρόσθεσε ο δημόσιος κατήγορος.

«Την έγδυσε και τη βίασε και στοματικά και κολπικά και το επόμενο πρωί της ζήτησε να κάνουν ξανά σεξ, και έτσι ξαναήρθαν σε συνουσία πριν κάνουν μαζί ντους, ντυθούν και φύγουν από το δωμάτιο» συνέχισε.

Ο Γκρίναλ συνελήφθη τελικά, αφότου η μητέρα του κοριτσιού είδε στο Facebook ένα μήνυμα που έλεγε ότι το θύμα δεν είναι πια παρθένα επειδή κοιμήθηκε με το αγόρι της σε ξενοδοχείο. Έτσι, ο 26χρονος ταυτοποιήθηκε από βίντεο σε κάμερα ασφαλείας του ξενοδοχείου σε συνδυασμό με την κάρτα του με την οποία πλήρωσε το δωμάτιο.

Ο ίδιος δήλωσε «ένοχος» για δύο κατηγορίες βιασμών και μία στοματικού βιασμού.
Μάλιστα, ο συνήγορός του Τσαρλς Κρίνιον υποστήριξε κατά την αγόρευσή του πως ο πελάτης του άρχισε να χρησιμοποιεί το ίντερνετ για να κάνει σχέσεις με νεαρά κορίτσια επειδή οι γυναίκες της ηλικίας του τον «κακομεταχειρίζονταν».

πηγή:athensvoice


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια