Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ταχύπλοο σκάφος δώρησε ο όμιλος Folli Follie στο Λιμεναρχείο Νεάπολης Βοιών

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός  του νέου υπερσύγχρονου σκάφους του Λιμενικού Σώματος στο λιμάνι της Νεάπολης Βοιών του Δήμου Μονεμβασίας.
 
Την τελετή αγιασμού τέλεσαν οι ιερείς π.Διονύσιος Μιχαλέτος και ο π.Παναγιώτης Αρώνης . 

Στην τελετή παρέστησαν   ο κύριος Τζανέτος Φιλιππάκος, Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Ο κύριος Τζώρτζης Κουτσολιούτσος εκπρόσωπος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Folli Follie  που το σκάφος είναι μια ευγενική χορηγία του ομίλου προς το Λιμενικό Σώμα .

Ο  Δήμαρχος Μονεμβασίας κ.Ηρακλής Τριχείλης και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου . Ο Δήμαρχος Ελαφονήσου κ.Χαράλαμπος Λιάρος, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ.Κουτσονικολής.
Ο  Διευθυντής της Αστυνομίας  Ταξίαρχος κ.Γιώργος Μαρουδάς και ο αστυνόμος του Α.Τ. Νεάπολης Ευάγγελος Δρίβας .

Ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Μολάων ,ο Διοικητής του Α.Τ.Μολάων ,ο Λιμενάρχης κύριος Δημήτρης Βατίστας ,Ναύαρχοι και Πλωτάρχες και το προσωπικό όλο του Λιμεναρχείου Νεάπολης καθώς και η κυρία Μπελεγρή Μαντώ που εκπροσώπησε  την Αντιπεριφέρεια και την  Περιφέρεια.
 Επίσης αρκετός κόσμος  τίμησαν με την παρουσία τους τον αγιασμό και παραλαβή του νέου σκάφους στο Λιμεναρχείο Νεάπολης. 











Οι επίσημοι καλεσμένοι χαιρέτησαν την τελετή τονίζοντας πόσο σημαντικό έργο θα προσφέρει  το νέο σκάφος στα νέα δεδομένα και ανάγκες για πρόληψη ,ασφάλεια ,έλεγχο και αποτελεσματικότητα σε μια μεγάλη ακτίνα περιοχής που καλύπτει το Λιμεναρχείο Νεάπολης. 

Στο τέλος της τελετής χαιρέτησε  και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, ο  Λιμενάρχης Κύριος Βατίστας.

Μεταξύ άλλων και σε κλίμα ιδιαίτερης συγκίνησης από μέρους του , ανέφερε μεταξύ άλλων ,πως πριν οκτώ χρόνια που ανέλαβε καθήκοντα Λιμενάρχη δική του εισήγηση ήταν για τις ανάγκες της περιοχής, ένα μεγαλύτερο και σύγχρονο σκάφος. 

Με την συνεργασία όλων των αρμοδίων, σήμερα  πραγματοποιήθηκε αυτός ο στόχος .

Στο τέλος λόγω μετάθεσης  αποχαιρέτησε  και ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκαν μαζί του κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά προς τον Δήμο αλλά και τους ψαράδες της περιοχής . 

Εμείς ευχόμαστε το νέο σκάφος να είναι καλοτάξιδο και να βοηθήσει το Λιμεναρχείο Νεάπολης στις αποστολές του.














kithiraikanea.blogspot.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια