Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ζευγάρι νεόνυμφων ευχαριστεί την ΕΛ.ΑΣ. Διαβάστε γιατί

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κο ΑΡΣΈΝΟΓΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟ του ΣΤΑΥΡΟΥ, καλεσμένο στο γαμήλιο πάρτυ μας ,για την
αγωνιώδη του προσπάθεια να κρατήσει στη ζωή έναν καλεσμένο μας επίσης ,που έπαθε έμφραγμα κατά την αποχώρησή του από το κέντρο .

          Την Κυριακή 15/05/2016 και ώρα 5:30 απογευματινή στο συνεδριακό κέντρο        POLIS στους Ταγαράδες Θέρμης ,στο παρκινγκ του κέντρου ,ένα συγγενικό μας πρόσωπο έπαθε έμφραγμα που τον άφησε χωρίς οξυγόνο κάποια λεπτά μέχρι εντοπισμού του από συγγενικά πρόσωπα . Στην ανακοίνωση του περιστατικού κ ενώ στο μεγάφωνο ανακοινώθηκε αν υπάρχει γιατρός ο αγαπητός ΚΥΡΙΑΚΟΣ (παιδικός φίλος) σηκώθηκε κ έτρεξε κατευθείαν στο συμβάν όπου εκεί με ζήλο κ τρομερή αγωνία (σαν να ήταν δικός του συγγενής) πάλεψε να τον επαναφέρει στις αναπνοές κ να κυλήσει οξυγόνο στο σώμα του. Οι γιατροί που ήταν εκεί είπαν χαρακτηριστικά .''αν δεν ήταν ο Κυριάκος.''  με τη δύναμη κ τις γνώσεις του στην ΚΑΡΠΑ δε θα είχε γλιτώσει.

        Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας, γιατί δεδομένων των δύσκολων καιρών που διανύουμε , η δική του κίνηση αποδεικνύει την αγάπη του ανθρώπου προς τον συνάνθρωπο και μας ανακουφίζει που αυτό το ΠΑΛΙΚΑΡΙ εργάζεται για την πολιτική κ εθνική μας ασφάλεια.
       



Οι νεόνυμφοι

Τσάμογλου .Δ. Αναστάσιος
Αθυμαρίτη .Ι. Ελένη


Το bloko.gr εύχεται στο νεόνυμφο ζευγάρι να ζήσουν και να ευτυχήσουν και στον αστυνομικό διασώστη την ευγνωμοσύνη για
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια