Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Στέλεχος της Γ.Γ Εσόδων & λογιστής στα χέρια των Αδιάφθορων - Αναζητείται ιδιοκτήτης εταιρείας

Ένα στέλεχος της Γενικής Γραμματείας Εσόδων και έναν λογιστή έχουν συλλάβει, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του bloko.gr, οι Αδιάφθοροι της ΕΛ.ΑΣ, ενώ αναζητούν ακόμα
ένα άτομο, ιδιοκτήτη εταιρείας.
Το πρωί της Πέμπτης δύο υπάλληλοι της Γ.Γ Εσόδων, με έδρα την οδό Καραϊσκάκη, στο Γαλάτσι, πήγαν να ελέγξουν εταιρεία στη Νέα Σμύρνη. Εκεί συνάντησαν και έναν τρίτο συνάδελφό τους, ο οποίος κάποια στιγμή, κατά τη διάρκεια του ελέγχου, προφασίστηκε ότι πρέπει να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα. Σχεδόν ταυτόχρονα "χάθηκε" και ο λογιστής της εταιρείας. Όταν ο κρατικός υπάλληλος επέστρεψε, οι συνάδελφοί του τον είδαν με έναν φάκελο.
Εκείνη την ώρα φέρονται να μην έκαναν ερωτήσεις, κάτι που έκαναν λίγο αργότερα και διαπίστωσαν, ανοίγοντας τον φάκελο, ότι περιείχε το ποσό των τριών χιλιάδων ευρώ.
Άμεσα κάλεσαν τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, στελέχη της οποία πέρασαν χειροπέδες στον υπάλληλο τής Γ.Γ Εσόδων, αλλά και στον λογιστή για δωροληψία και δωροδοκία αντίστοιχα, ενώ αναζητούν και τον ιδιοκτήτη της εταιρείας, στην οποία γινόταν ο έλεγχος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια