Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συντονιστικό Καμμένου για το προσφυγικό... "Μπάχαλο Α.Ε." και κάζο ντέλι

Οι άνθρωποι ως γνήσιοι οπαδοί του θεωρήματος των αεροψεκασμών, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο παρερμηνείας για την ανικανότητα και τσαπατσουλιά τους. Δυστυχώς όμως, αυτές οι δεδομένες παθογένειες άρχισαν να "μεταγγίζονται" με μιθριδατική μέθοδο και στο σύστημα λειτουργίας των Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίες όμως διατηρούν το άλλοθι πως οι ηγεσίες των Κλάδων είναι επιλογές δικές τους.

Και γιατί τα λέμε όλα αυτά; 

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, προχθές το απόγευμα μια νταλίκα της Πολεμικής Αεροπορίας πήγε στις αποθήκες της Πυροσβεστικής στη Μάνδρα στις οποίες σωρεύεται η ανθρωπιστική βοήθεια από χώρες κυρίως της ευρωπαϊκής Ένωσης και από την Ύπατη Αρμοστεία και φόρτωσε γενναίες ποσότητες σε κρεβάτια, σκηνές και κουβέρτες, με κατεύθυνση το κέντρο προσωρινής φιλοξενίας στο ... Ελληνικό.

Προηγήθηκε, λίγη ώρα πριν, η μετάβαση στις εγκαταστάσεις του πρώην εθνικού αερολιμένα κλιμακίων του στρατιωτικού μηχανικού για να κάνουν επέκταση και διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου, ώστε να φιλοξενηθούν οι 1.170 πρόσφυγες που έφτασαν χθες το πρωί στο λιμάνι της Ελευσίνας προερχόμενοι από την Χίο.  

Μόλις η νταλίκα "έδεσε" στο Ελληνικό και άρχισε το προσωπικό της Π.Α. να ξεφορτώνει, εμφανίστηκαν εκπρόσωποι της εταιρείας "Ελληνικό Α.Ε." οι οποίοι κατέστησαν σαφές πως πρόκειται για χώρο που ανήκει σε ιδιώτες επιχειρηματίες, που ναι μεν συγκατατέθηκαν για την προσωρινή φιλοξενία μεταναστών, δεν προτίθενται όμως σε καμία περίπτωση να μετατρέψουν την υπό αξιοποίηση περιουσία σε ... hot spot! 

Μετά ταύτα, οι εντεταλμένοι του Καμμένου ξαναμάζεψαν την οικοσκευή, οι πρόσφυγες που αποβιβάστηκαν στην Ελευσίνα μεταφέρθηκαν στην ... Κόνιτσα των Ιωαννίνων και τα συμπράγκαλα της ανθρωπιστικής βοήθειας "διακτινίστηκαν" προς Λάρισα, Βόλο και Διαβατά.

Για το "Μπάχαλο Α.Ε." του συντονιστικού Καμμένου θα αναφερθούμε εκ νέου σε λίγες ώρες, γιατί ο υπουργός Άμυνας εκτός από ψεκασμένος αποδεικνύεται και ... κουτοπόνηρος. Όμως γι αυτά αργότερα.
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια